To je to što me zanima!

VIDEO Prestao je gristi, ali sada lomi ruke: Pogledajte novi trenutak ludila Luisa Suareza

Urugvajski napadač izveo je pravi MMA potez, a sudac utakmice nije dosudio prekršaj, ali nije se uključio ni VAR kako bi pregledao ovu situaciju.
Vidi originalni članak

Inter Miami poražen je u četvrtfinalu Concacaf Champions Cupa od Monterreya 3-1. Leo Messi asistirao je za jedini gol kluba iz Miamija u 85. minuti, ali susret je obilježio potez Luisa Suareza. Urugvajski napadač poznat je po golovima i napadačkom učinku, ali i grubim nasrtajima na protivnike. Kako je ovaj prvi dio izostao, tako je Suarez odlučio ipak doći u centar pozornosti. I to jednim MMA, a ne nogometnim potezom.

REPORTAŽA S FLORIDE 24sata na Messijevoj utakmici u Miamiju: Ulaznice zbog njega skuplje 10 puta, jedva se kreće

U prvom poluvremenu, nakon jednog centaršuta, Luis Suarez uhvatio je Victora Guzmana za ruku i okrenuo je u neprirodan položaj. Izgledalo je kao da mu je želi slomiti. Branič Monterreya imao je bolan izraz lica dok je ležao na terenu, ali na kraju je ipak nastavio susret. Sudac utakmice nije dosudio prekršaj, ali nije se uključio ni VAR kako bi pregledao ovu situaciju. 

Situaciju možete pogledati OVDJE

Veliku karijeru napravio je Urugvajac, ali bila je obilježena i incidentima i skandaloznim ponašanjem. Gotovo svaku utakmicu svađa se s protivnicima i sucima, a dva pomračenja uma obilježila su mu karijeru. 

Prije 11 godina, na derbiju Liverpoola i Chelsaja, ugrizao je za ruku Branislava Ivanovića. Isti skandal prouzročio je i godinu dana kasnije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu kada je na utakmici Urugvaja i Italije ugrizao za rame Giorgija Chiellinija. Fifa ga je suspendirala na četiri mjeseca pa je za Barcelonu debitirao tek u studenom 2014.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Minas Tirith 11.04.2024.

    kad ima zube kao dabar treba ih trošiti da se ne istupe

  • Željko Rajić 11.04.2024.

    Kralj 💪🏿

Komentiraj...
Vidi sve komentare