To je to što me zanima!

VIDEO Projektil Gvardiola! Top glavom bacio 'Gladbach u očaj

Odlično je ispratio ubačaj, ostao sam pa velikom silinom poslao loptu u drugi kut i ubacio ju u mrežu. Bio je to silovit udarac glavom na koji ni fantastični Sommer nije mogao odgovoriti
Vidi originalni članak

Odigrao je sjajnu utakmicu u kojoj je Leipzig čudesno srušio Manchester City i dobrom izvedbom direktno sudjelovao u ostanku svojeg kluba u Ligi prvaka. A u 19. kolu Bundeslige nastavio je briljirati! Joško Gvardiol (19) zabio je prekrasan pogodak protiv Borussije Mönchengladbach, kojim su 'bikovi' došli do prednosti, a na koncu slavili s visokih 4-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Olmo kod Cro Copa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Igrala se 21. minuta kada, do tada, sjajni Sommer nije mogao apsolutno ništa. Angelino je poslao oštar centaršut u šesnaesterac gostiju, Gvardiol se majstorski riješio čuvara i ostao sam pred golom Borussije.

Sjajno je ispratio ubačaj pa velikom silinom poslao loptu u drugi kut i ubacio ju u mrežu. Bio je to silovit udarac na koji ni odličan njemački golman nije mogao odgovoriti. Ostao je ukopan u mjestu pa samo pokupio odbijanac od mreže, a hrvatski reprezentativac je jurnuo proslaviti sa suigračima.

VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Leipzig je ubrzo stigao i do drugog pogotka. Strijelac je bio Andre Silva u 33. minuti. Borussia je uspjela smanjiti u 88. minuti preko Bensebainija, ali Leipzig je dvama golovima Nkunkua u 91. i Henrichsa u 94. riješio sve nedoumice.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • MateBan 12.12.2021.

    Topovski udarac ,ja mislija da je makar sa 16 metara a ono sa 3 metra

  • 11.12.2021.

    Bravo Joškec ❤️🇭🇷

  • danijel23 11.12.2021.

    decko je cudo

Komentiraj...
Vidi sve komentare