To je to što me zanima!

VIDEO Prosinečki u Parizu sreo izbornika Srbije, srdačno su se izgrlili. 'Susret velikih prijatelja'

Legendarni Žuti je prije nekoliko dana preuzeo reprezentaciju Crne Gore, a u Parizu će večeras doznati s kim će njegova momčad igrati u novoj sezoni Lige nacija koja počinje u rujnu
Vidi originalni članak

Pariz je ovih dana središte nogometne elite. U četvrtak u 18 sati je ždrijeb Lige nacija pa su se u francusku prijestolnicu sjatili predstavnici nogometnih saveza i izbornici.

Među njima je i hrvatska delegacija predvođena predsjednikom HNS-a Marijanom Kustićem i izbornikom Zlatkom Dalićem, a u Pariz je stigao i legendarni Robert Prosinečki.

Žuti je prije nekoliko dana preuzeo Crnu Goru, što mu je prvi posao otkako je u rujnu dobio otkaz u Rudešu, a njegova reprezentacija će se ove godine natjecati u Ligi nacija B.

U iščekivanju ždrijeba, Prosinečki se družio sa starim prijateljima. Srdačno se izgrlio s izbornikom Srbije Draganom Piksijem Stojkovićem. Ovaj dvojac zajedno je žario i palio u dresu Crvene zvezde. S njima je u društvu bio i legendarni Predrag Mijatović.

Dok su Crnogorci u skupini B, Srbi će prvi put od osnutka Lige nacija igrati u najjačoj skupini, a velika je mogućnost da ih kuglice spoje s Hrvatskom, što oni i priželjkuju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Angela04727 10.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

  • Ugo Ulrik 08.02.2024.

    Jel palo ličko rukovanje

  • Marson 08.02.2024.

    Navodno su se jedan drugome jadali, kako je moguće da su bili dobri igrači a kao treneri velike nule.

Komentiraj...
Vidi sve komentare