To je to što me zanima!

VIDEO Prvak otočne državice trijumfirao u Ligi prvaka, na povratku priredili sjajan doček

Nakon senzacije koju je izveo u prvom pretkolu Lige prvaka, Klaksvik se vratio u svoju zemlju. Stanovnici grada sa samo 5000 stanovnika pripremili su igračima spektakularan doček
Vidi originalni članak

Ferencvaroš je ušao u utakmicu protiv Klaksvika kao veliki favorit. Od Mađara se očekivala lagana pobjeda i prolazak. No, doživjeli su debakl koji su im priredili široj javnosti nepoznati Farani. 

Nitko nije očekivao da klub s Farskih Otoka može prirediti takvu senzaciju, pa čak ni nakon što su u prvoj utakmici izvukli remi (0-0). No Klaksvik je to uspio. 

Na ugodno popunjenoj Groupama Areni pobijedili su mađarskog prvaka (0-3) koji je prije početka kvalifikacija imao velike ambicije. Igrači Klaksvika Arni Frederiksberg (31) i Luc Kassi (28) svojim su golovima donijeli pobjedu svojoj momčadi i bacili navijače Klaksvika u ekstazu. Zbog toga su im oni priredili lijep doček.

U Klaksviku, drugom najvećem gradu Farskih Otoka od samo 5000 stanovnika, okupio se velik broj ljudi koji su dočekali svoje junake. Priredili su im i pirotehnički 'show', a cijeli je događaj postao hit na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare