To je to što me zanima!

VIDEO Publika u Monte Carlu zviždala Đokoviću, Ivaniševićev nasljednik gledao Novakov meč

Publika u Monte Carlu odmah je reagirala i popratila je Đokovićeve riječi zvižducima. On im je nešto gestikulirao rukama, a cijelo vrijeme im se smijao. Zatim je osvojio šest od sljedećih sedam gemova i prekrenuo prvi set
Vidi originalni članak

Novak Đoković (36, ATP 1.) nastavlja dobru igru na Masters 1000 turniru u Monte Carlu, nakon što je neočekivano ispao u drugom kolu turnira u Indian Wellsu. Najbolji je tenisač svijeta u osmini finala pobijedio Talijana Lorenza Musettija (22) sa 7-5, 6-3 u sat i 58 minuta igre.

Đoković je nešto lošije ušao u meč i gubio 3-1, nakon čega je 'ubacio u višu brzinu', preokrenuo prvi set, i zatim bez puno muke osvojio i drugi. A u jednom trenutku prvog seta, točnije pri Musettijevom vodstvu od 40-0 i 4-3 u gemovima, Đoković je imao što prigovoriti sucu.

Talijan je poslao lopticu u aut, a Đoković je poručio sucu kako je Musetti pogriješio i u prijašnjem udarcu. 

- Bilo je prilično očito - poručio je srpski tenisač. Taj trenutak pogledajte OVDJE.

Publika u Monte Carlu odmah je reagirala i popratila je Đokovićeve riječi zvižducima. Njega je nasmijala njihova reakcija, što je jasno pokazao. Gestikulirao je publici rukama i cijelo se vrijeme smijalo.

U MONTE CARLU Đoković 'pomeo' Rusa u prvom meču od rastanka s Goranom

A još je jednom pokazao i kako najbolje igra kada je publika protiv njega. Najprije je preokrenuo taj gem u kojem je gubio 40-0, a zatim osvojio šest od sljedećih sedam gemova. I onda završio posao u drugom setu. Inače, Đokovića je na meču pratio Nenad Zimonjić, koji je pristao pomagati srpskom tenisaču (najmanje) ovaj turnir, nakon što je prekinuo suradnju s Goranom Ivaniševićem.

Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv 11. igrača svijeta Alexa de Minaura.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • kakobudebitce 14.04.2024.

    Djoko polako pokazuje svoje pravo Balkansko lice 😂😂😂😂

  • Florijan1974 12.04.2024.

    Đoković je četnik i javno se druži koljačima i veliča ratne zločince. Svijet ga je trebao isključiti iz svih natjecanja. Sada kada je na zalazu karijere, javno demonstrira svoj četnički primitivizam, uzalud je živio i zarađivao na Zapadu, taj svijet mu je pomogao i omoćućio bogatstvo, on pljuje taj svijet kao i braća mu četnici.

  • smrekovaca 11.04.2024.

    srbenda napusise

Komentiraj...
Vidi sve komentare