To je to što me zanima!

VIDEO Real i Atletico podijelili bodove u gradskom derbiju

Luka Modrić ušao je u 63. minuti zato što ga je Carlo Ancelotti htio odmoriti nakon majstorske partije u Ligi prvaka sredinom tjedna. Ipak, Hrvat je u pola sata na terenu briljirao
Vidi originalni članak

U gradskom derbiju 23. kola Primere na Santiago Bernabeu su Real i Atletico odigrali 1-1, a za jedini gol Kraljevskog kluba asistirao je Luka Modrić (37)

Modrić je bio briljantan u 27 minuta na terenu. Osim asistencije, imao je i tri ključna dodavanja, a samo je jednom pogriješio u 35 dodavanja.

Gosti su u 64. minuti ostali s igračem manje nakon isključenja Angela Coree, no poveli su u 78. minuti golom Jose Maria Gimenez, koji je nakon ubačaja Antoinea Griezmanna zabio glavom.

Gol Atletica pogledajte OVDJE.

Real je izjednačio u 85. minuti, Luka Modrić, koji je u igru ušao u 63. minuti, ubacio je iz kornera, a Alvaro Rodriguez glavom  pogodio za izjednačenje. Modrić je do kraja utakmice dobio žuti karton, zbog kojeg neće moći igrati iduće kolo protiv Betisa.

Gol Rodrigueza pogledajte OVDJE.

Real Madrid je drugi s 52 bodova, utakmicu više i sedam bodova manje od vodeće Barcelone, dok je Atletico četvrti s 42 boda. Katalonski klub s pobjedom može pobjeći na 10 bodova prednosti u odnosu na Real.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • universe 25.02.2023.

    Ipak je Modrić spasio Real a ne igrač koji je dao gol. Logično.

Komentiraj...
Vidi sve komentare