To je to što me zanima!

VIDEO Real smanjio zaostatak za Barcom, Modrić ušao s klupe

Carlo Ancelotti htio je poštedjeti Luku Modrića u 18. kolu španjolskog prvenstva. Međutim, ubacio je hrvatskog maestra u igru u 73. minuti nakon što je Athletic bio blizu izjednačenja
Vidi originalni članak

Nogometaši Real Madrida pobijedili su Athletic s 2-0 u 18. kolu španjolskog prvenstva. Golove za "kraljevski klub" zabili su Karim Benzema u 24. i Toni Kroos u 90. minuti.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić (37), u igru je ušao tek u 73. minuti. Ancelotti se nadao da će Modrić i Kroos dobiti poštedu u današnjoj utakmici, ali ipak su mu bili potrebni na terenu krajem utakmice.

BEZ LEWANDOWSKOG VIDEO Barcelona slavi Pedrija! Do pobjede bez Lewandowskog ISCRPILO GA SVJETSKO Ancelotti zabrinuo navijače: Modrićevo stanje nije dobro

Bila je to tvrda i intenzivna utakmica, a Real se morao i pomučiti za pobjedu. Athletic je sjajno igrao krajem utakmice i u nekoliko navrata ozbiljno zaprijetio, ali Thibout Courtois sjajno je branio i nije dozvolio protivniku izjednačenje.

Pitanje pobjednika riješio je Kroos na početku sudačke nadoknade. Nijemac je, kao i Luka Modrić, u igru ušao tek u drugom poluvremenu.

Rodrygo je pokrenuo kontru i onda poslao povratnu loptu na rub šesnaesterca, a Kroos je sjajno pogodio protivničku mrežu.

S pobjedom je Real Madrid smanjio zaostatak za prvoplasiranom Barcelonom u španjolskom prvenstvu na tri boda.

Gol Karima Benzeme pogledajte OVDJE, a gol Tonija Kroosa pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MladenC 23.01.2023.

    Kontru nije pokrenuo Rodrigo, kako u članku piše, nego Modrić koji je poslao loptu Rodrigu u kontru koji je nastavio akciju za 0:2!!!

  • čovik-s-juga 23.01.2023.

    Vinicius postaje najomraženiji nogometaš La Lige.

  • Hrvoje Dimitrijević 22.01.2023.

    Posjećenost stadiona u 18. kolu SuperSport HNL-a: Istra 1961 - Slaven Belupo 557 Osijek - Rijeka 2082 Dinamo - Gorica 3568 Hajduk - Šibenik 9358 Varaždin - Lokomotiva 785

Komentiraj...
Vidi sve komentare