To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako je Rijeka utrpala tri komada Varaždinu

Rijeka je u važnoj utakmici pobijedila Varaždin 3-1 na Rujevici i time skočila na četvrto mjesto u HNL-u. Golove su zabili Selahi, Ampem i Banda, dok je utješni gol za goste zabio Jelenić krajem utakmice
Vidi originalni članak

Nogometaši Rijeke uvjerljivo su odigrali protiv Varaždina i s 3-0 napredovali na četvrto mjesto u HNL-u. Očekivao se veći otpor Varaždina na Rujevici, s obzirom da su te dvije momčadi statistički rame uz rame, ali nije bila takva situacija na travnjaku.

Domaćin pri kraju prvog poluvremena, a strijelac je bio Lindon Selahi. Sjajnim se driblingom Viega riješio Šege i ubacio u sredinu terena, a Selahi je dotrčao do lopte i lijepo pogodio u prvi kut za drugi gol ove sezone.

Varaždin se otvorio na početku drugog poluvremena u lovu na izjednačenje, ali pritisak im se nije isplatio. Tonio Teklić je pogrešno dodao, a Obregon je povukao kontru i nesebično proslijedio Princeu Ampemu loptu na drugoj stativi za pospremanje u mrežu.

Emmanuel Banda je dotukao Varaždin u 59. minuti s neobičnim golom iz slobodnog udarca. Ubacio je u sredinu, ali nitko nije bio na toj lopti koja je na kraju našla put u mrežu!

KOMENTAR Rijeka već puše za vrat Osijeku! Jakirović je - preporodio 'bijele' RIJEČKO SLAVLJE VIDEO Rijeka potopila Varaždin na Rujevici i stigla na 4. mjesto!

Gosti su uspjeli smanjiti na 3-1 krajem utakmice. Igor Postonjski je ubacio iz kornera, a Luka Jelenić bio je najviši u skoku i glavom je zabio jedini gol za Varaždin.

Sve golove pogledajte klikom OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • freeshooter 12.03.2023.

    ...ma juri Rijeka, ne prema Europi, nego možda i do 2 mjesta... šta znači dobar trener i selekcija igrača... a mogao je biti kod nas u Dinamu... bravo za Jakirovića...

  • andi4 12.03.2023.

    Sve je to jos klimavo, izgube li sljedecu u gostima a Vz dobi doma….opet samo zamjena mjesta. No, i Slavena se treba nesto pitati. Od njih troje nabrojenih, Rijeka igra najljepsi nogomet, ma mozda i od svih ostalih ekipa. Dinamo, bez obzira na poraz od Sibenika, on je jos uvijk svemir za cijeli HNL… Ako nista drugo, opet postaje zanimljiva sezona a na kraju nek nas predstavljaju naj bolji , nadam se da ce to biti Dinamo i Rijeka.

  • David1Prometheus 12.03.2023.

    Rekao sam prije 2 mj da Rijeka ide na 3 mjesto ispred Osijeka i vrlo mi je drago zbog tog..samo da osijek ne izlazi u europu bilo ko drugi moze

Komentiraj...
Vidi sve komentare