To je to što me zanima!

VIDEO Ronaldo zabio prekrasan gol i srušio nevjerojatan rekord

Ovaj prekrasan pogodak digao je publiku na noge, a dodatnog razloga za slavlje imao je i Portugalac. Stigao je tako do svog 527. gola postignutog u prvim ligama, čime je ponovo ispisao nogometnu povijest
Vidi originalni članak

Ronaldov Al Nassr slavio je 3:0 protiv Al Akhdouda u 14. kolu saudijske Premier ligę. Za rano vodstvo je u 13. minuti precizan bio Sami Al Naji, da bi vodstvo u 77. povećao Cristiano Ronaldo.

Legendarni Portugalac tri minute kasnije zabio je nevjerojatan gol. Golman Al Akhdouda presjekao je dodavanje, ali je ispucao samo do Ronalda koji je prsima primirio loptu i lobao golmana s velike udaljenosti. Ovaj prekrasan pogodak digao je publiku na noge, a dodatnog razloga za slavlje imao je i Portugalac.

BROZ ĆE PRISUSTVOVATI Messi protiv Ronalda, posljednji ples. Evo kad će dvojac odigrati zadnju međusobnu utakmicu!

Gol pogledajte OVDJE.

 Stigao je tako do svog 527. gola postignutog u prvim ligama prvenstava čime je ponovo ispisao nogometnu povijest.

 Ronaldo je s 527 golova prestigao dosadašnjeg rekordera Josefa Bicana, austrijsko-češkog napadača koji je igrao od 30-ih do 50-ih godina prošlog stoljeća. Portugalac je golove zabijao u engleskom, španjolskom, talijanskom, portugalskom i saudijskom prvenstvu.

NIJE MU POZNAT... Hvalio se da mu je Ronaldo rekao da je bolji od njega. Cristiano se javio: Tko je taj lik?

Marcelo Brozović igrao je za Al Nassr od 55. minute, a ušao je umjesto Seka Fofane. Brozović je svoju rolu odradio vrlo korektno, a imao je 38 točnih dodavanja od 41 pokušaja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MatijaKezele 25.11.2023.

    ni do koljena Modriću koji s 38 igra za Real Madrid

  • 25.11.2023.

    Sad ce sestra i ostatak familije bacat statuse na drustvenim mrezama barem 2 tjedna, totalno nebitan, i on, i ova liga njegova i klub, jbg

  • mulm 25.11.2023.

    Letva i PLetković mogu to samo sanjat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare