To je to što me zanima!

VIDEO Rus napustio TV emisiju: Što igramo? Ma ovo je s*anje!

Vi tu sjedite i lažete ljudima da igramo pristojan nogomet. Ma to je u biti sr***. Pa nisi ti vidio pristojan nogomet, derao se u studiju bivši ruski nogometaš Evgenij Lovčev pa napustio emisiju
Vidi originalni članak

Nisam siguran da će Hrvatska pobijediti Maltu. Mi uopće nismo slabiji od Hrvatske ni u čemu, podcjenjivački je prije nekoliko dana ispalio predsjednik ruskog nogometnog saveza Vjačeslav Kološkov.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na njegovu nesreću, 'vatreni' su demolirali Maltežane sa 7-1. Gospodin Kološkov nadao da će Malta pobijediti Hrvatsku jer je očito bio svjestan da njegova reprezentacija nema šanse protiv 'vatrenih' na krcatom Poljudu. To smo i vidjeli u nedjelju. Hrvatska je zlata vrijednim autogolom Kudrjašova pobijedila Ruse 1-0 i plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Hrvatska je u potpunosti dominirala i nadigrala nemoćne Ruse koji su igrali u rangu Malte. Bili su nemoćni, uputili tek dva šuta prema golu Ive Grbića i većinu susreta proveli u svome šesnaestercu. Samo kiši i natopljenom travnjaku mogu zahvaliti što rezultat nije bio uvjerljiviji. Došli su bunkerom sačuvati bod koji bi im donio plasman u Katar, no obilo im se o glavu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Jučerašnja pobjeda itekako je udarila na ruski ego jer su bili uvjereni da se mogu nadigravati s Hrvatskom. Božica fortuna bila im je naklonjena u prijašnjim utakmicama, ali protiv nas im je sreća okrenula leđa. Jako loša igra Rusije razbjesnila je tamošnju javnost, a njihovu igru najbolje opisuje reakcija bivšeg nogometaša Evgenija Lovčeva koji je radio kao stručni komentator u jednoj emisiji. No, mučno mu je bilo gledati igru svoje reprezentacije pa je napustio studio nakon prvog poluvremena!

- Vi tu sjedite i lažete ljudima da igramo pristojan nogomet. Ma to je u biti sr***. Pa nisi ti vidio pristojan nogomet - derao se bijesni Lovčev. 

Voditelj je bio zatečen.

- Zar ćete stvarno otići - pitao ga je u čudu.

- Pa naravno, zar da gledam ovaj cirkus? Pričate bajke o nekom normalnom nogometu - kazao je bijesni Lovčev i otišao dok se drugi stručni komentator hvatao za glavu.

Unatoč porazu, nije sve gotovo za Rusiju. U ožujku ih čekaju dokvalifikacije u kojima će se 12 reprezentacija boriti za tri karte koje vode u Katar. No, teško će Rusi do SP-a uz ovakvu igru. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Jopazg 15.11.2021.

    Kako im je Fortuna okrenula ledja,kad im je poslala kisu! Da je bilo suho nakantali bi ih,nisu znali kak se zovu i zasto su tamo gdje jesu.

  • PetrKropotkin 15.11.2021.

    "Mi uopće nismo slabiji od Hrvatske". Pa što je trebao... dignuti ruke uvis i skinuti gaće? Obična sportska izjava uoči susreta bez podcjenjivanja i bahatosti.

  • nokia1 15.11.2021.

    Posle onakog autogola trener Rusije treba da da otkaz, to bi bilo jedino normalno a igrac koji je postigao autogol bi leteo iz ekipe zbog amaterizma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare