To je to što me zanima!

VIDEO Sakrio lice i uništio skupu kameru. Stigla osveta režisera

Navijač nezadovoljan porazom od Barcelone i proslavom titule ušao je na travnjak i osvetio se na opremi. Espanyol tone prema drugoj ligi
Vidi originalni članak

Espanyol bi se nakon dvije sezone u prvoj španjolskoj ligi mogao vratiti u niži rang. Kultni klub osnovan 1900. i četverostruki osvajač Kupa kralja grca u zoni ispadanja. 

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje u Barceloni

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Četiri kola prije kraja četiri je boda udaljen od sigurne zone, a možda će baš nedjeljni poraz od Barcelone 4-2 biti presudan u borbi za ostanak. Kad ti pritom gradski rival još proslavi naslov u tvom dvorištu, to je posebno bolno.

Dio navijača utrčao je na teren nakon slavlja Xavijeve momčadi i tražio fizički obračun, nakon čega su gostujući igrači pobjegli u svlačionicu. A bijesna masa počela je uništavati po terenu. Jedan huligan tako je srušio skupu TV kameru.

Prekrio je lice misleći valjda da to nitko neće primijetiti. Grdno se prevario. Druga kamera ga je snimila, a režiser prijenosa briljantno reagirao i ostavio krupni kadar njega da svi vide tko je ta budala koja neće tako skoro na stadione.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 3

  • antijednorog 15.05.2023.

    vidite kako su na poljudu civilizirani? Dinamo je slavio titulu bez ikakvih problema

Komentiraj...
Vidi sve komentare