To je to što me zanima!

VIDEO Šarić debitirao za novu momčad, pogledajte majstoriju

Hrvatski košarkaški reprezentativac Minnesotu je zamijenio Oaklandom, a u premijernom nastupu u predsezoni zabio šest koševa uz četiri skoka, tri asistencije i jednu ukradenu loptu
Vidi originalni članak

Nakon nešto više od mjesec dana stanke i uspješnog pretkvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić vratio se na parket i odmah odigrao vrlo dobru rolu u novom klubu.

Njegovi Golden State Warriorsi pobijedili su LA Lakerse u predsezoni 125-108, a Šibenčanin je 15 minuta igre imao šest koševa, četiri skoka, jednu ukradenu loptu i tri asistencije. Jedna je bila posebno upečatljiva.

Pri kraju druge četvrtine leđima okrenut košu podvalio je loptu Mosesu Moodyju između dvojice protivničkih suigrača, a on fino položio.

Inače, prvotimci Golden Statea igrali su po 13-14 minuta, Klay Thompson bio je najefikasniji među njima s 10 koševa i četiri skoka, Chris Paul u debiju dodao šest poena, pet asistencija i četiri skoka.

Prvi strijelac utakmice bio je Jonathan Kumunga s 24 koša, kod Lakersa su po 15 zabili Anthony David, D'Angelo Russell i Max Christie. LeBron James nije igrao.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare