To je to što me zanima!

VIDEO Šibenska riva u plavom! Boysi su zapalili bombe, ori se Grdović: Za Dinamo dao bih sve

Tijekom dana u Šibeniku se skupio prilično velik broj Bad Blue Boysa i ostalih navijača Dinama. Kako se susret bližio, tako je i atmosfera sve više rasla. Pa su Boysi šibensku rivu obojili u plavo i zapjevali onu staru
Vidi originalni članak

Šibenik u nedjelju u 35. kolu HNL-a dočekuje Dinamo u odlučujućoj utakmici ovogodišnjeg prvenstva. Ako Dinamo pobijedi bit će prvak, ako ne uspije... Odlučivat će zadnje kolo i derbi s Hajdukom na Maksimiru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pa je i, premda daleko od kuće, odaziv zagrebačkih navijača za gostovanje u Šibeniku bio nevjerojatno velik. Odmah su se pokupovale sve gostujuće ulaznice, zatim i velik broj za mjesta na ostalim tribinama.

A tijekom dana u Šibeniku se skupio prilično velik broj Bad Blue Boysa i ostalih navijača Dinama. Čak štoviše, navijača Šibenika gotova da i nije bilo na ulicama.

SUDAR U ŠIBENIKU Evo gdje gledati derbi odluke u kojem Dinamo može uzeti titulu

Pa smo tako uspjeli uhvatiti trenutak u kojem su Bad Blue Boysi šibensku rivu obojili u plavo dimnim bombama dok se uz more orila ona poznata od Mladena Grdovića "Za ljubav ja dao bi sve".

Naravno, u drugačijem prepjevu pa bi tako Boysi "Za Dinamo dali sve".

'PLAVI' OBRANILI NASLOV Dinamo je novi prvak Hrvatske!

Sve u svemu, očekuje nas ludilo na Šubićevcu gdje će se velik broj Bad Blue Boysa nadati potvrdi 23. naslova otkako je HNL-a.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • 16.05.2022.

    Tuguj dalmacijo litu je tvome kraj, adio dalmacijo by, by, by... Pola Sibenika vas ne voli jer ste uvijek bili yugo klub. Neki dan vam je bio rodendan kad vam je umra voda torcidice Tito.

  • pauci 16.05.2022.

    E moj sibenice.dao bog pa da propadnete.nitko nije reka da igrate za hajduk.ali funcuti da vicu ubij tovara.vi iz dalmacije.vi ste izrod dalmacije.dao bog pa da vam se ono najgore dogodilo.od kluba do igraca od navijaca do grada.sram vas bilo prodali ste se onom lopini mamicu.a jadan li si grsde,jadan li si klubu nsvijaci.sramota.

  • Istina_Je_Voda_Duboka 15.05.2022.

    Livaja da nema jedanaesteraca ne bi bio ni među prvih pet strijelaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare