To je to što me zanima!

VIDEO Sjever grmi, a igrači Dinama u ekstazi: Pogledajte kako su slavili s navijačima

Šampanjac, vatromet, medalje oko vrata, protokol su odradili igrači Dinama, a onda se zaputili ispred sjeverne tribine gdje su ih nestrpljivo čekali Bad Blue Boysi
Vidi originalni članak

Dominik Livaković prvi put u karijeri primio je trofej prvaka Hrvatske kao kapetan Dinama i vinuo ga visoko u zrak na oduševljenje više od 16 tisuća ljudi na Maksimiru.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šampanjac, vatromet, medalje oko vrata, službeni protokol su odradili igrači Dinama, a onda se zaputili ispred sjeverne tribine gdje su ih nestrpljivo čekali Bad Blue Boysi. I mogla je krenuti ludnica. Igrači i navijači pjevali su zajedno u glas, redale su se navijačke pjesme i hitovi kojima ih navijači bodre iz utakmice u utakmicu. Prije pet, šest godina ovakva situacija je bila nezamisliva.

Na proslavama bi se skupilo jedva i nekoliko tisuća ljudi. Zbog raznoraznih razloga, navijači su se udaljili od kluba, no u posljednje vrijeme sinergija navijača i igrača jača je nego ikada. Vidjeli smo to na dočeku kod Macole, vidjeli smo to večeras, ali i skoro u svakoj utakmici ove sezone kada su grmjeli sa svog sjevera.

Slavlje se nastavilo u fan zoni gdje su se igrači popeli na pozornicu pa svima pokazali trofej. 

Dinamo je po 24. put u povijesti osvojio naslov prvaka Hrvatske. I ova sezona bila je prožeta stresovima i dramom, smjenom trenera Čačića i borbi za prevlast unutar kluba. Sve je to poremetilo igrače koji se nisu osjećali baš ugodno, a to se vidjelo na rezultatima. No, u takvoj situaciji došao je Igor Bišćan, vratio igračima samopouzdanje i suvereno se prošetao do titule. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Dinamo Šampion 29.05.2023.

    Ovo igraci ajduga nikad nebudu dozivjeli

  • mlado staro život cili 29.05.2023.

    Heheheh sjever grmi sjever poluprazan 🤣🤣 karta 3eura neprihvatljivo za p.a.j . C . E ke bolje njima đabe parizer

  • milmar 29.05.2023.

    Mladi navijači, budite na ponos nama starcima, vjernim navijačima, koji smo bili uz naš Dinamo kad je bilo i stresno i teško i kad je bilo sreće i radosti. Ponosno držite glave gore i izdignite se od onih koji iskorištavaju navijačke skupine za pokazivanje osobnih frustracija, jednostavno budite PURGERI. Našem Dinamu želim svu sreću a vama vjernim navijačima, puno zdravlja da možete pratiti i voljeti naš klub.

Komentiraj...
Vidi sve komentare