To je to što me zanima!

VIDEO Skandal u Ligi prvaka: Bivši dinamovac uzeo loptu u ruke, sudac nije svirao penal!

Mislim da sudac nije bio dovoljno hrabar kako bi sudio zasluženi penal u pomalo ludoj i neobičnoj situaciji. Ali priznao je na terenu kako je vidio tu situaciju, komentirao je trener Bayerna Thomas Tuchel
Vidi originalni članak

Četvrtfinalne utakmice Lige prvaka odigrane u utorak nisu razočarale. Real Madrid i Manchester City remizirali su 3-3 na Santiago Bernabeuu, a nije bilo pobjednika i u drugom ogledu odigranom na Emiratesu između Arsenala i Bayerna.

Za 'topnike' su golove zabili Bukayo Saka (12.) Leandro Trossard (76.), a za Bavarce Serge Gnabry (18.) i Harry Kane (32.). A trener Bayerna Thomas Tuchel nakon utakmice bio je prilično ljutit zbog jedne situacije u drugom poluvremenu.

Naime, golman Arsenala, David Raya, izveo je gol aut nakon sučeva signala i dodao suigraču Gabrielu Magalhãesu, ali Brazilac, koji je nekoć bio igrač Dinama, očito nije čuo zvižduk, pa je doslovno primio loptu u ruku, vratio ju na travnjak i ponovno izveo gol aut. Spornu situaciju možete pogledati OVDJE.

MAJSTORI VIDEO Jedan je Luka: Zvijezda Cityja tražila Modrića po terenu

Nijemci su bili uvjereni kako je riječ o penalu, a vjerojatno su i u pravu. Jasno se čuo sučev zvidžuk dok je Raya izvodio loptu, a samo je sucu Glennu Nybergu poznato zašto se nije oglasio u toj situaciji. Nedugo zatim, Trossard je zabio za izjednačenje Arsenala.

Tuchel je nakon utakmice kipio od bijesa.

LIGA PRVAKA VIDEO Golijada i u Londonu: Od čudesnog gola Sake - preokret! Krasna akcija Bayerna pa penal

- Mislim da sudac nije bio dovoljno hrabar kako bi sudio zasluženi penal u pomalo ludoj i neobičnoj situaciji. Ali priznao je na terenu kako je vidio tu situaciju. Četvrtfinale Lige prvaka mu nije dovoljno kako bi dao penal zbog dječje pogreške - komentirao je Tuchel.

Smatra kako je Šveđanin napravio ogromnu pogrešku.

- Priznao je kako je znao za pogrešku igrača, to je frustrirajuće. Sudac je napravio ogromnu pogrešku, znam da je to bila luda situacija - zaključio je.

ODLIČNI GVARDIOL Joško nakon krasnog prvijenca: 'Dodir nije bio najbolji. Rekao sam da ću je opaliti pa što bude'

Bilo kako bilo, Bayern će ugostiti Arsenal u uzvratu 17. travnja, a pobjednik ovog četvrtfinala u polufinalu će igrati protiv pobjednika susreta Real - City.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • srakar 10.04.2024.

    A gdje vam je taj video?

  • Milošević777 10.04.2024.

    Pa zar tamo nešto nije napravio i Šarlija i nije bilo penala

  • čovik-s-juga 10.04.2024.

    Čisti penal !

Komentiraj...
Vidi sve komentare