To je to što me zanima!

VIDEO Skinuo paučinu iz kuta: Ivanušec golčinom probio rašlje

Hat-trick Astani pa čudesan pogodak Istri u drugom kolu HNL-a. Luka Ivanušec igra u vrhunskoj formi, a pogodak Puljanima samo je potvrda da je u ovom trenutku najbolji igrač Zagrepčana
Vidi originalni članak

Dinamo je nakon poraza od Hajduka 1-2 u prvom stigao na gostovanje Istri u Pulu u drugom kolu HNL-a. Igor Bišćan je od prve minute na travnjak poslao dva debitanta (Bernauer, Kaneko), a od šeste je Dinamo već vodio.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Istra 1961 - Dinamo 0-3

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

I to kakvim pogotkom! Opet je svu raskoš svojeg talenta pokazao Luka Ivanušec, koji je Astani četiri dana ranije utrpao hat-trick u drugom pretkolu Lige prvaka. Ivanušec je nastavio gdje je stao u utorak zabivši krasan gol u same rašlje Majkićeva gola.

Statistika utakmice Istra - Dinamo

Primio je loptu malo iskosa na lijevoj strani, poveo ju par koraka pa opalio u bliži kut. Golman Puljana bio je zaista nemoćan jer ovakvi udarci se ne brane. Najbolji igrač Dinama "skinuo je paučinu" s rašlji golom koji vrijedi pogledati nekoliko puta.

>> VIDEO GOLA IVANUŠECA OVDJE

Dinamo je na odmor otišao s prednošću, a u nastavku je dodatno pojačao. Na listi strijelaca našao se Emreli u 57. minuti, a put do mreže pronašao je i Ljubičić u 69.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • nepoznat korisnik 30.07.2023.

    Prodaje se

  • Beograd celi uz Hajduk 29.07.2023.

    Kakv gol bre moj zemljak Livaja moze samo da zabije gol iz neposjeci  penal 

  • Qatara22‘ 29.07.2023.

    Čisti penal na Špikiću

Komentiraj...
Vidi sve komentare