To je to što me zanima!

VIDEO Slavio na busu pa udario u nadvožnjak i pao ispred auta

U zanosu cijelog slavlja jedan igrač turskog kluba je krivo procijenio visinu pa udario u betonsku gredu. Imao je nevjerojatnu sreću pošto ga automobil koji je nailazio nije pregazio
Vidi originalni članak

Turski trećeligaš Kocaelispor u petak je razvalio Sakaryaspor 4-0 pa se plasirao u drugu po važnosti ligu turskog nogometa.

Nakon utakmice je, standardno, krenulo veliko slavlje na gradskim ulicama. Kao i obično, igrači i stožer kluba ušli su u autobus otvorenog tipa i ludnica je krenula. A onda se umalo dogodila tragedija.

Bus je taman prolazio ispod nadvožnjaka, koji je, kako svjedoči snimka, bio neznatno viši od busa pa su se svi prisutni na busu morali sagnuti i pričekati nekoliko sekundi. Ipak, u zanosu cijelog slavlja jedan igrač je krivo procijenio visinu, zapeo za nadvožnjak i pao na cestu ispred automobila.

Nevjerojatno srećom prošao je bez većih ozljeda, a druga snimka pokazuje da je, ustvari, tijelom zakačio betonsku gredu pošto je ležao na povišenom dijelu busa.

Turski mediji javljaju da je još jedan igrač ozlijeđen u ludom slavlju, no i on je prošao s tek nekoliko lakših ozljeda.

Kocaelispor se tako nakon 12 godina vratio u prvu ligu. Tamo je zadnji put igrao 2009. godine, a najveći trofej mu je turski kup koji je osvajao 1997. i 2002. godine

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Larissa❤ 29.05.2021.

    Samo malo jel uso u drugu ligu ili prvu ?? Nejasno mi je ušli u drugu ligu iz trece po jakosti pa usli u prvu ! Samo pitam za frendicu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare