To je to što me zanima!

VIDEO Slovenski Haaland srušio pravog golčinom s 30 metara

Slovenija izbornika Matjaža Keka je pobjedom zakomplicirala i borbu za prvu poziciju koja vodi u viši rang natjecanja. Haaland je zabio vodeći gol samo da bi onaj "slovenski" uzvratio spektakularnim pogotkom
Vidi originalni članak

U susretu 5. kola skupine 4 drugog jakosnog razreda Lige nacija Slovenija je u Ljubljani pobijedila Norvešku sa 2-1 osvojivši važne bodove u borbi za ostanak u Ligi B.

Slovenija je pobjedom zakomplicirala i borbu za prvu poziciju koja vodi u viši rang natjecanja.

Domaćin je pod vodstvom izbornika Matjaža Keka stigao do pobjede preokrenuvši rezultat u posljednjih 20 minuta. Norveška je povela u 47. minuti golom Erlinga Haalanda kojem je to bio već šesti gol od sedam norveških u ovom natjecanju.

Žan Karničnik je loše ispucao loptu pogodivši u leđa Mohameda Elyounoussija od kojeg se lopta odbila do napadača Manchester Cityja koji je znalački svladao Jana Oblaka.

Izjednačio je Andraž Šporar u 70. minuti, a pobjedu Sloveniji donio je Benjamin Šeško u 81. minuti.

Riječ je o 19-godišnjem napadaču austrijskog Red Bull Salzburga, stasitom golgeteru koji u Austriji gradi respektabilnu karijeru.

Zbog stasa i kretnji, ali i načinu na koji postiže golove mediji su ga proglasili 'slovenskim Haalandom' i kuriozitet je što je baš protiv 'pravog' Erlinga Haalanda zabio pobjednički pogodak!

VIDEO GOLOVA OVDJE

U drugom susretu ove skupine večeras se sastaju Srbija i Švedska.

Na ljestvici vodi Norveška sa 10 bodova, Srbija ima sedam i susret manje, dok je Slovenija treća s pet bodova, Švedska je posljednja s tri boda i susretom manje.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • adis23 25.09.2022.

    Čestitke Sloveniji!

  • 24.09.2022.

    Sta se gleda u slucaju istog broja bodova? Verujem prvo da se gleda medjusobni skor.

  • The River 24.09.2022.

    Kek vrati se u Rijeku molim teeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare