To je to što me zanima!

VIDEO Šok za Barcu! Katalonci preokrenuli dva gola zaostatka pa u drami ostali bez svega

Barcelona je od 60. do 71. minute nadoknadila dva gola zaostatka i povela protiv Villarreala, nakon čega je uslijedio šok. Katalonci su ostali bez svega i time si znatno otežali obranu prvenstva
Vidi originalni članak

Barcelona je u 21. kolu španjolskog prvenstva gubila 0-2 u drugom poluvremenu, preokrenula u samo 11 minuta, samo da bi na kraju bila porežana 3-5 od Villarreala.

Gerard Moreno doveo je goste u vodstvu u 41. minuti, zadavši veliki udarac Kataloncima. To se vidjelo i na početku drugog djela, kada je Ilias Akhomach u 54. minuti iskoristio situaciju u vidno nervoznim redovima Barcelone i povisio na 2-0.

LUKI NI MINUTE Ancelottija upitali zašto Modrić nije bio ni na zagrijavanju. Na nekoliko sekundi je utihnuo...

Gol Morena pogledajte OVDJE, a Akhomacha OVDJE.

Situacija se nije činila povoljnom za Xavija, koji je na 'vrućem stolcu' nakon teškog poraza u El Clasicu od Real Madrida u finalu španjolskog Superkupa i poraza od Athletico Bilbaa u četvrtfinalu Kupa kralja.

Gundogan donio nadu

Ipak, nadu Kataloncima donio je Ilkay Gundogan u 60. minuti. Torres je pokrenuo kontru, dodao Lewandowskom, koji nije spretno reagirao, ali je idealno ostavio loptu za bivšeg veznjaka Cityja, koji je smanjio na 1-2. 

Xavi je poslao sve trupe u napad, a ofenziva mu se isplatila u 68. minuti, kada je Pedri donio izjednačenje.

HRVAT MEĐU PRIČUVAMA VIDEO Modriću ni minute, Real preokretom do nove pobjede

Gol Gundogana pogledajte OVDJE, a Pedrijev gol možete vidjeti OVDJE.

Vrhunac i totalni raspad Katalonaca

Barcelona je imala momentum iza sebe, a Katalonci su u 71. minuti preuzeli vodstvo! Eric Bailly zabio je autogol u mrežu Villarreala i činilo se kako se Xavijeva momčad izvukla iz ponora. No, uslijedio je novi preokret!

Goncalo Guedes izjednačio je na 3-3 nakon što je Sorloth u akciji od dva dodavanja sjajno proigrao suigrača. 

Početkom sudačke nadoknade Barcelona je tražila penal zbog igranja rukom, ali nakon provjere VAR-a sudac Montero nastavio je igru.

Treći gol Villarreala pogledajte OVDJE.

ODLAZI SA STAROG KONTINENTA Romano: Rakitić se pozdravio sa Sevillom. Odlazi u S. Arabiju

Nakon toga odvila se velika drama u sudačkoj nadoknadi, koja je trajala čak 12 minuta. Barcelonina obrana nije se najbolje snašla u iznošenju lopte, Christensen je 'poklonio' protivnicima posjed, a Sorloth je se spretno snašao i zabio pored Pene za poraz Barcelone.

Barcelona ispala iz utrke za naslov?

Konačnih 3-5 postavio je Morales u 12. minuti sudačke nadoknade.

Četvrti gol Villarreala pogledajte OVDJE, a peti OVDJE.

Barcelona si je ovim porazom znatno otežala obranu naslova prvaka. Podsjetimo, Real je ranije u preokretu slavio protiv Las Palmasa 2-1 i ima 54 boda nakon 21 utakmice, dva više od drugoplasirane Girone. 

Trećeplasirana Barcelona ima 44 boda, ali ju može prestići Atletico koji će svoju utakmicu igrati u nedjelju protiv Valencije (21 sat).

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Palmanova 27.01.2024.

    jos jedan nevjerojatan podatak.Barca kod kuce u Primeri nije primila od nikog 5 golova od 27.sijecnja 1963.(danas je isto 27.sijecanj) dobio ih Real Madrid 1:5..po 2 gola Puskas i Di Stefano, 1 gol Cayetano Re....Xavi je oborio 61. godinu stari rekord

  • cimioko 27.01.2024.

    Lewandowski Gundogan i Cancelo napokon dosli u pravu ligu a ne onu Miki maus koju su igrali i rugali se godinama ........dobro se sva trojica drze.....:-)

  • Palmanova 27.01.2024.

    0-2,3-2,pa 3-5..ludnica- rekli bi pisci štiridvajst ure.al kad fasujes 5 od ekipe koja se boti za opstanak ,onda nisi bas trener.i prevara Penaldowski bolje nek idu nazad punit Minz i Koln,nije to njegova razina,previsoka je ta liga.u zadnje 3 doma je Xavi fasovao 11 (?!) komada.nes ti obrane i trenera

Komentiraj...
Vidi sve komentare