To je to što me zanima!

VIDEO Šou suca Marija Zebeca: Pogledajte penale koje je sudio

Sudac koji inače sudi i HNL utakmice nije se proslavio na susretu Prve NL. Sudio je dva penala za domaće Bijelo Brdo, a Sesvete su zbog svega odlučile izdati priopćenje
Vidi originalni članak

BSK Bijelo Brdo slavilo je s ugodnih 2-0 u susretu 22. kola SuperSport Prve NL protiv NK Sesveta. Bio je to sudar tada posljednjeg domaćina i četvrtoplasiranog gosta nakon kojeg je Bijelo Brdo preskočilo Solin i zasjelo na pretposljednje mjesto drugog ranga hrvatskog nogometa.

Golove za domaćina su postigli Tin Kulenović (ag) u 63. minuti i Sadik Škrijelj u 94., no nakon svega ostaju snimke dosuđenih penala suca Marija Zebeca, koji je bio glavni sudac na tom susretu. Pomagali su mu Bruno Premužaj i Mario Lončar, četvrti sudac bio je Filip Cindrić, a delegat Dario Mrzljak.

Zebec sudio dva komična penala

U prvoj situaciji svirao je penal za domaćina u 37. minuti, a procijenite sami je li on bio ili nije. Igrač Bijelog Brda je išao na loptu pa pao sam od sebe, Zebec je pokazao na bijelu točku.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

U drugoj situaciji sudac Zebec svirao je penal također za BSK bijelo brdo u 48. minuti. Iako se, jasno kao dan, vidi da je igrač pao sam od sebe, da se sapleo. U najboljem slučaju, mogao je dobiti žuti karton za simuliranje.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Bijelo brdo propustilo realizirati oba penala

Ipak, luda utakmica u Bijelom Brdu završila je pobjedom domaćina 2-0, ali ne golovima iz dosuđenih penala. Domaćin je propustio realizirati oba, no uspio je pobijediti.

Zbog svega će se Sesvete oglasiti priopćenjem tijekom dana.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • TimbTomb 18.03.2024.

    Mora da je opet ostetio Hajduk

  • RedDoor 17.03.2024.

    Nama treba odmah izgleda bivši strani top sudac da nam vodi suđenje, na bar četiri godine period da nam podigne suđenje izgleda, da dobijemo 2,3 suca na visokoj međunarodnoj razini uz pravi VAR sustav. Sve utakmice top trojke trebali bi suditi najbolje izgleda strani suci do kraja sezone.

  • Bud_Fox 17.03.2024.

    Taj je udario kladionicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare