To je to što me zanima!

VIDEO Spektakularna volejčina Albe: Bekovi vode Barcu u LP

Kad se činilo da će dvoboj na Benito Villamarinu završiti bez pobjednika, u posljednjoj minuti sučevog dodatka Jordi Alba je na volej dočekao ubačaj Danija Alvesa i "probušio" mrežu
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone slavili su sa 2-1 (0-0) na gostovanju kod Betisa, a pobjedu Kataloncima i osiguranje plasmana u Ligu prvaka donio je Jordi Alba sjajnim volejem u posljednjoj minuti posljednje utakmice subotnjeg programa 35. kola La Lige.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Barcelona je povela golom Ansua Fatija koji je u 75. minuti ušao u igru, a minutu poslije u prvom dodiru s loptom postigao pogodak. Radost Barceloninih navijača nije dugo trajala, jer je njen bivši igrač Marc Bartra izjednačio u 79. minuti nakon ubačaja Fekira.

Kad se činilo da će dvoboj na Benito Villamarinu završiti bez pobjednika, u posljednjoj minuti sučevog dodatka Jordi Alba je na volej dočekao ubačaj Danija Alvesa i "probušio" mrežu poslavši projketil iznad glave domaćeg vratara Claudija Brava.

VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Barcelona je tako došla do 69 bodova i osigurala da će prvenstvo završiti među četiri najbolje momčadi koje će tako steći pravo igranja u Ligi prvaka.

Barcelona ima pet bodova više od Seville, a osam više od Atletico Madrida, ali obje momčadi imaju i utakmicu manje. No, 11 bodova više od Betisa jamstvo su da Katalonce ne mogu prestići više od dva kluba. Betisu ostaje nada da u preostala tri kola može prestići Atletico ili Sevillu.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Čabarjak 10.05.2022.

    koji video, pa obrisan je...

  • TAKE IT BACK 08.05.2022.

    Čemu ovakvi senzacionalistički naslovi. Jbt. pa likovima je to radno mjesto, to rade svaki dan po nekoliko sati. Šutiraju i driblaju iz dana u dan. Normalno je da im se zalomi po neki put i savršen potez u karijeri koja traje između 20 i 30 godina. Zapravo je to minimum s obzirom na uloženo vrijeme i trud. Ne bitno je o kome se radi. takvih voleja ima i u nižim ligama ali za par stotina € a kao u ovom slučaju za deseteke tis. €.  Ako to usporedimo te "zvijezde ne zarade scvoju plaću.

  • 08.05.2022.

    Barce--Lona 🍮😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare