To je to što me zanima!

VIDEO Stara snimka Gvardiola kao 14-godišnjaka postala hit: Zabio za pobjedu i dao izjavu

Tek mu je 21 godina, a spominje se i velika mogućnost da će Gvardiol postati najskuplji stoper svih vremena, a dobru će svotu sigurno u blagajnu spremiti RB Leipzig, ali i Dinamo u čijim je redovima stasao
Vidi originalni članak

Utakmica je bila stvarno teška, otvorila nam se ta jedna prilika i uspjeli smo ju iskoristiti. Riječi su to Joška Gvardiola prije nešto više od šest godine nakon što je zabio pobjednički gol na utakmici pionira Dinama i RNK Splita.

OKRŠAJ HRVATA Gvardiol je izbacio Kramarića, Leipzig ušao u četvrtfinale kupa

Tek mu je 21 godina, a već je zaludio mnoge europske velikane koji bi ga voljeli vidjeti u svojim redovima. Spominje se i velika mogućnost da će Gvardiol postati najskuplji stoper svih vremena, a dobru će svotu sigurno u blagajnu spremiti RB Leipzig, ali i Dinamo u čijim je redovima stasao.

@uvelaa.ruza1 #goviral #xyzbca #fyp #gvardiol #joškogvardiol ♬ original sound - uvelaa.ruza

- Jesam, odlična povratna lopta i otvorilo nam se - odgovorio je Joško kolegi Anđelku Kecmanu za Hrvatsku nogometnu televiziju. 

Prema Transfermarktu, Gvardiolova je vrijednost 75 milijuna eura, ali već su se spominjale svote i od 120 milijuna eura za hrvatskog dragulja. Sljedećeg će ljeta na adresu njemačkog kluba zasigurno stizati mnoge ponude, a mnogi navijači čekaju informaciju koji će klub odabrati ovaj simpatičan dečko.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • MisterMartin 04.02.2023.

    Jednom šmeker, uvijek šmeker

  • 03.02.2023.

    Zbog cega je ovo hit????

  • pocetnik 03.02.2023.

    ako moze slika kad je prohodao i rekao mami, bit cu najbolji obrambeni igrac u povijesti nogometa..cak cu biti bolji i od beckenbauera i baresija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare