To je to što me zanima!

VIDEO Strašni prizori na derbiju: Igrač Partizana pao u nesvijest, pa skoro izbila žestoka tučnjava

Kristijan Belić pao u nesvijest nakon što se sudario s protivničkim igračem Aleksandrom Pešićem. Do kontakta je došlo u pokušaju da stignu do lopte, nakon čega je Belić ostao ležati na travnjaku
Vidi originalni članak

U tradicionalnom najvećem derbiju srpskog nogometa, Crvena Zvezda svladala je Partizan 1-0, a pobjednički gol zabio je argentinski branič Alex Vigo već u petoj minuti susreta. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Susret su obilježila dva nemila događaja. Prvo je u 72. minuti veznjak Partizana Kristijan Belić pao u nesvijest nakon što se sudario s protivničkim igračem Aleksandrom Pešićem. Do kontakta je došlo u pokušaju da stignu do lopte, nakon čega je Belić ostao ležati na travnjaku. Pešić ga je u skoku udario u glavu te ga praktički nokautirao. Na travnjak su odmah uletjele liječničke ekipe, a Beliću su pomagali igrači oba kluba. 

Tu nije bio kraj nemilim scenama. U samoj završnici susreta u 90. minuti, glavni sudac Aleksandar Živković najoštrije je kaznio napadača Partizana Ricarda Gomesa pokazavši mu crveni karton nakon žestokog naguravanja koje je uslijedilo nakon jednog duela nedaleko od središnje linije. 

Navijači Zvezde uoči susreta priredili su veliku bakljadu ispred stadiona, a tijekom utakmice nastavili su s istom zbog čega su uslijedili brojni prekidi i intervencije. 

Zvezda se odvojila na +16 od drugoplasiranog Partizana te trenutačno imaju 66 bodova. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • VAŠ HAJDUK 04.03.2023.

    Penal za Hajduk

  • kumić11. 04.03.2023.

    Oni protiv onih 1:0. Još se i potukli.

  • Extaza 04.03.2023.

    Ciganska posla

Komentiraj...
Vidi sve komentare