To je to što me zanima!

VIDEO Sudac pljusnuo Haalanda na utakmici Lige prvaka: 'Nije primijetio da je na travnjaku'

Haaland se nije proslavio protiv Reala. U prvom poluvremenu je imao tek četiri dodavanja i samo jedan udarac prema golu. A dobio je i neočekivanu pljusku od francuskog suca
Vidi originalni članak

Real Madrid Manchester City odigrali su utakmicu za pamćenje u četvrtfinalu Lige prvaka. Na Santiago Bernabeuu, na kojem je krov stadiona bio zatvoren kako bi atmosfera bila što užarenija, ova dva favorita za europsku krunu odigrala su 3-3, a svi hrvatski reprezentativci su igrali.

Glavnu riječ na utakmici imao je sudac François Letexier (34), koji ne na poluvremenu slučaju opalio pljusku adutu Manchester Cityja Erlingu Haalandu (23). 

Naime, francuski sudac raspravljao je s Danijem Carvajalom, a u pokušaju da Španjolcu rukom nešto gestikulira, slučajno je udario Norvežanina po licu. Haaland je podigao ruke u zrak u znak protesta i okrenuo se prema sucu, zbunjen njegovim potezom.

Letexier se odmah ispričao Haalandu i provjerio je li sve u redu s njime, a mnogi su se našalili na račun napadača Cityja putem društvenih mreža.

  • "Sudac je ošamario Haalanda kako bi saznao hoće li se probuditi u drugom poluvremenu."
  • "Sudac nije mogao vidjeti Haalanda jer je bio duh cijelo poluvrijeme."
  • "Poručio mu je da se probudi"
  • "Nije vidio Haalanda na terenu."

Haaland se nije proslavio protiv Reala. U prvom poluvremenu je imao tek četiri dodavanja i samo jedan udarac prema golu.

Uzvratna utakmica između Cityja i Reala odigrat će se na Etihadu 17. travnja.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • DZxxxx 10.04.2024.

    Sucu godinu dana suspenzije za udaranje igrača na terenu. Da je udario Viniciusa , ovaj bi još sada ležao na travi i jaukao

  • prase111 10.04.2024.

    neymar bi se 20 min kotrljao po travi

  • Nekonormalan 10.04.2024.

    Haaland propao ko Hajduk...

Komentiraj...
Vidi sve komentare