To je to što me zanima!

VIDEO Messi je davao intervju, prolazio je Dalić. Gesta jednog i drugog oduševila cijeli svijet

Dok je Messi nakon pobjede protiv Hrvatske u polufinalu SP-a pričao s novinarima u mix zoni i pričao da mu je ovo zadnje Svjetsko prvenstvo, prolazio je Zlatko Dalić. Messi ga nije ignorirao
Vidi originalni članak

Sva svjetla pozornice bila su usmjerena prema njemu. Leo Messi i zadnji pohod na svjetski naslov, jedinu titulu koju nema. Dok je pričao s novinarima u mix zoni nakon pobjede protiv Hrvatske u polufinalu SP-a, prolazio je Zlatko Dalić.

Pogledajte video: Oduševili svijet

 

Tako se to radi!

Dalić je bio razočaran nakon poraza 'vatrenih' u polufinalu SP-a u Katru, ali unatoč tome, čestitao je Argentincima na pobjedi i prolasku u finalu. Isto je učinio i prolazeći kraj Messija, koji je bio igrač utakmice. Čovjek nam je zabio penal za 1-0, a zatim je praktički sam obavio posao i dodao Julianu Alvarezu za 3-0 i potvrdu pobjede i prolaska u finale.

SJAJNI ARGENTINAC VIDEO Pogledajte kako je Messi prošao Gvardiola i asistirao

Dok je Messi pričao s novinarima, kraj njih je prolazio Zlatko Dalić. Messi je iste sekunde prekinuo intervju i stisnuo Daliću ruku. Bravo za jednoga i drugoga! Messiju nije bilo bitno što je usred intervjua, a Dalić je još jedanput pokazao što znači biti velik u pobjedi, ali i u porazu. Ajmo sad po broncu pa neka marokanski ili francuski izbornik ovako čestita našima!

 

Idi na 24sata

Komentari 193

  • Esther77 20.12.2022.

    Dalic je iz nekog razloga impresionirao Messija, mozda cinjenicom da je iz takve male zemlje postigao takave rezultat tako brzo, Messi skoro zaljubljeno gleda u Dalica.

  • rebecaQQ 14.12.2022.

    dostojanstveno podnijeti poraz.....

  • Gay NK Dinamo. 14.12.2022.

    Nismo mi mali , mi smo lose odigrali, protiv Brazila jedan udarac u okvir gola u 120 min, (i to odbijanac), protiv Argentine 1 udarac u 90 min, a Dalic vuce konstatno tri napadaca , Kramu , Petka i Budimira , Orsic iLivaja ( od pocetka igrati) su bolji dva puta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare