To je to što me zanima!

VIDEO Težak kiks Reala! Barca se može odvojiti, 'kraljevi' su porazom zakomplicirali situaciju

Real je prvi put u povijesti ligašku utakmicu započeo bez ijednog Španjolca u prvih 11. Od samog starta govor tijela i kreirane situacije pokazale su da Madriđane čeka težak dan
Vidi originalni članak

Povratak na El Madrigal nogometašima Real Madrida nije prošao po planu. Villarreal je u 16. kolu La Lige zasluženo slavio 2-1 i približio se Atleticu i Real Sociedadu, mjestima koje vode u Ligu prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, 'kraljeve' može zabrinjavati što ih je 'žuta podmornica' u potpunosti nadigrala kao i činjenica da se Barcelona u nedjelju na gostovanju kod Atletico Madrida eventualnom pobjedom može odvojiti na vrhu.

Real je prvi put u povijesti ligašku utakmicu započeo bez ijednog Španjolca u prvih 11. Od samog starta govor tijela i kreirane situacije pokazale su da Madriđane čeka težak dan. Poletni Villarreal složio je pregršt akcija, imao i atraktivnu petu nakon koje je lopta odsjela na stativi, pa shodno događajima poveo prvi.

Igrala se 47. minuta kada je danas vrlo raspoloženi Gerard Moreno pripremio situaciju za Yeremyja Pinu, a on pogodio za vodstvo domaćina.

Veselje nije dugo trajalo. Real je zbog igranja rukom u kaznenom prostoru dobio priliku poravnati iz penala, a precizan je bio Karim Benzema u 60. minuti.

No, samo tri minute kasnije najstroža kazna i s druge strane. Odgovornost je preuzeo Moreno pa nakon asistencije ubilježio i pogodak. Pokazalo se da će biti i posljednji na susretu iako je Villarreal u zadnjoj minuti imao stopostotnu šansu za 3-1, no Danjuma je promašio prazan gol.

Hrvatski kapetan Luka Modrić igrao je do 70. minute kada ga je zamijenio Eduardo Camavinga. Prilikom izlaska iz igre dobio je posebnu počast navijača Villarreala.

NEVJEROJATNA REAKCIJA Modrić poklonio majicu navijaču Reala: Nije mogao doći k sebi

Situacija je takva da je Real kiksom ostao na 38 bodova koliko ima i Barcelona, no 'blaugrana' ima utakmicu manje.

VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 27

  • danko1471991 07.01.2023.

    Da suci nisu izbili proslo kolo Barci 2 boda sa sutrasnjom pobjedom bilo bi 5 bodova razlike ispred Reala...

  • Palmanova 07.01.2023.

    kako moze bik kiks kad igras u gostima kod jednog od najjacih timova lige?

  • nabijem_admina14 07.01.2023.

    kao barcin navijac iskreno smatram da je foyth imao ruku u prirodnom polozaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare