To je to što me zanima!

VIDEO Težak sudar: Nokautirao Ronalda i laktom mu razbio nos

Liječnici su Portugalca uspjeli pokrpati zalijepivši mu flaster preko nosa. Nastavio je igrati, a tijekom utakmice mu je otpao. Tek tada se moglo vidjeti kako ga je Vaclik ustvari zakačio
Vidi originalni članak

Portugalska nogometna reprezentacija slavila je na gostovanju u Češkoj s visokih 4-0 u petom kolu skupine 2 elitnog razreda Lige nacija. Tamo je susret bio gotov već nakon 52 minute igre u kojima je Portugal izgradio prednost od tri gola.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, susret je, osim golova raspoloženih Portugalaca, obilježio težak sudar Cristiana Ronalda i češkog golmana. Sudar se dogodio u 13. minuti kada je Tomas Vaclik izašao izboksati loptu, Ronaldo je imao drugačije ideje te je do lopte pokušao skočiti pa završio na travnjaku.

Češki golman nije imao namjeru ozlijediti Ronalda te je cijelo vrijeme gledao u loptu. Ipak, portugalsku zvijezdu ostavio je razbijena nosa nakon što ga je u zaletu udario laktom u glavu. Liječnici su Cristiana pokrpali i zalijepili mu flaster preko nosa.

Kasnije mu je otpao pa se moglo vidjeti kako mu je razbijen nos.

Ipak, ništa ga nije omelo pa je do kraja utakmice uspio i asisitirati Diogu Joti za 4-0. U 82. minuti sjajno je poslužio reprezentativnog kolegu, ali rivala iz Liverpoola.

Portugal je slavio golovima Dalota u 33. i 52., Brune Fernandesa u drugoj minuti dodatka prvog poluvremena te potonjeg Jote potkraj utakmice.

VIDEO SUDARA POGLEDAJTE OVDJE

POGLEDAJTE VIDEO: VATRENA ATMOSFERA U NAVIJAČKOM VLAKU

Idi na 24sata

Komentari 21

  • MAKANTAHI 25.09.2022.

    pa kako, zar ne znaju svi da imaju zabranu približavanja bliže od 50 m

  • Ja sam sam 25.09.2022.

    Što mu je,,otpalo? Nos..?

  • 25.09.2022.

    Treba znat sto je knoctout…baljezgate,piskarate , pojma nemate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare