To je to što me zanima!

VIDEO Trenutak ponosa i slave: Hrvatska himna ori se arenom

U Lanxess Areni u Kolnu bilo je nekoliko tisuća hrvatskih navijača koji su zajedno s vidno emotivnim igračima zapjevali "Lijepa naša domovino"
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija je u drugoj utakmici drugog kruga Europskog prvenstva snage odmjerila s reprezentacijom Mađarske. Kao i do sada, podrška rukometašima bila je velika i brojni naši navijači uživo su došli pogledati svoju reprezentaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čini se, ipak, da je posjećenost bila nešto manja nego u Mannheimu, no unatoč tome pjesma hrvatskih navijača bila je glasna i orila se dvoranom.

A poseban trenutak ponosa i slave preplavio je dvoranu kada je prije početka utakmice intonirana hrvatska himna.

U dvorani je bilo nekoliko tisuća hrvatskih navijača koji su zajedno s vidno emotivnim igračima zapjevali "Lijepa naša domovino".

>> VIDEO: HRVATSKA HIMNA U KOLNU

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Ne željeno korisničko ime 21.01.2024.

    koja sentimentalnost hebote.jos kad bi imali trener i znali rukometa

  • Pra&vica 20.01.2024.

    Koliko god zeljeli dobro i igracima i izborniku, danasnja utakmica iz strucnog kuta gledanja, potvrdila je da je ekipa u silaznoj fazi forme i to iz utakmice u utakmicu, sto govori da je katastrofalno pripremljena, dakle , pripreme su potpuno krivo vodjenejer umjesto da forma raste ona pada - a to je zna se cija krivica !!! Nazalost tu nije kraj...Bojim se da kao i obicno za to OPET nece nitko odgovarati.

  • samocenzura 20.01.2024.

    od himne se ne zivi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare