To je to što me zanima!

VIDEO U trepavicu: Pogledajte Perišićevu asistenciju za prolaz

Marseille je manje od deset minuta bio u osmini finala Lige prvaka. Mbemba je zabio glavom, ali onda je Ivan Perišić sjajno naciljao Lengleta za izjednačenje na Velodromeu
Vidi originalni članak

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Marseille je poveo protiv Tottenhama 1-0 u odlučujućoj utakmici za prolazak u osminu finala Lige prvaka. Veretout je nakon kornera ubacio u 16-metara, a Mbemba sjajno pogodio glavom pokraj nemoćnog Llorisa.

BAYERN SLAVIO Drama do kraja: Tottenham u 95. izbacio Marseille, Tudor ostao bez ičega! Jakić ide dalje

Bio je to gol koji je Marseille u tom trenutku gurnuo dalje, a istovremeno izbacio Ivana Perišića i društvo koji su drugom poluvremenu morali tražiti izjednačenje.

Gol možete pogledati OVDJE.

I našli su ga u 54. minuti. Ivan Perišić sjajno je izveo slobodan udarac, a Lenglet je bio najviši u skoku i donio engleskom klubu minimalno željeno izjednačenje. I, onda, kada su domaćini svim silama tražili gol, Hojbjerg je u 95. pogodio za pobjedu Tottenhama i prvo mjesto skupine, dok su Tudor i Marseille na kraju ostali bez ičega na četvrtom mjestu!

Asistenciju Perišića možete pogledati OVDJE.

A s drugog je dalje na kraju prošao Eintracht! Nijemci su slavili 2-1 kod Sportinga koji je vodio nakon prvog poluvremena, no Jakić i društvo u nastavku su preokrenuli i prošli među 16 najboljih ekipa.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • čovik-s-juga 02.11.2022.

    Marseile napravio harakiri u zadnjoj minuti.

  • NIKE 01.11.2022.

    Što se to svršava na asistenciju ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare