To je to što me zanima!

Ulovio dijete u zadnjem trenu: Žena ga bacila iz gorućeg stana

Vodio me isključivo instinkt, nisam imao vremena puno razmišljati. Instinktivno sam reagirao. Srećom znam kako uhvatiti loptu, pa sam tako uhvatio i trogodišnjeg dječaka, rekao je Philip Banks, heroj iz Phoenixa
Vidi originalni članak

Nije bilo puno vremena za razmišljanje, a žena je s drugog kata kuće zahvaćene požarom bacila dijete prema čovjeku koji je stajao na kamenju. Dijete se okretalo u zraku, ali Philip Banks (28) imao je ulov života. Bivši igrač američkog nogometa na Saddleback koledžu u Južnoj Kaliforniji reagirao je smireno i uhvatio trogodišnje dijete i to u posljednjem trenutku.

- Vodio me isključivo instinkt, nisam imao vremena puno razmišljati. Instiktivno sam reagirao. Srećom znam kako uhvatiti loptu, pa sam tako uhvatio i trogodišnjeg dječaka, iako se okretao u zraku poput propelera. Ali, srećom mi je meko sletio u krilo - rekao je za američke medije.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Još je jedno dijete bilo zarobljeno u požaru, a njega su spasili susjedi, ali s visokim stupnjem opeklina. Bivši marinac i igrač američkog nogometa spasio je drugo dijete, ali nažalost, majka se nije uspjela izvući i poginula je u požaru.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • RadekBejbl 10.07.2020.

    Svi bi mi isto napravili. Bar bi pokušali. Čast čovjeku.

  • Danijel-a.ha 10.07.2020.

    Sirota zena. A i dijete ostalo siroce.

  • NikolaNIĐO123 10.07.2020.

    E sto ti je zivot. Jadna majka, ne mogu ni zamislit sto joj je sve prolazilo kroz glavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare