To je to što me zanima!

VIDEO Usik i Joshua 'oči u oči' dugih 45 sekundi pa Ukrajinac zapjevao patriotsku i ukrao šou

Ovo je važan meč za mene, za moj tim i za moju zemlju. Rođeni smo da se borimo za sve. Čitav život je borba za nešto, zato smo zapravo obojica ovdje, rekao je ukrajinski borac
Vidi originalni članak

Bio je na ukrajinskom frontu, a nakon što se borio za svoju zemlju Oleksandr Usik (35, 19-0) napustio je teritorij Ukrajine kako bi se što bolje mogao pripremiti za obranu teškaških titula koje je osvojio protiv Anthonyja Joshue (32, 24-2), a sad kad je došlo vrijeme za to - inače šutljivi Ukrajinac pjesmom je pozdravio sve ljude u ratom pogođenoj domovini.

Društvenim je mrežama početkom ruske agresije na Ukrajinu kružio video u kojem vojnik pjeva spomenutu patriotsku pjesmu, a sad je Usyk nakon dugog sučeljavanja s Joshuom 'ukrao' šou u Saudijskoj Arabiji i zapjevao pred okupljenima.

Inače povučeni Ukrajinac povukao je veliki korak i barem na ovaj način podržao sugrađane u teškoj situaciji.

- Naučili smo obojica dosta iz prve borbe. Neće ovo biti nova borba, već će se samo nastaviti prethodna. Imali smo dovoljno vremena da prostudiramo jedan drugog i u subotu će ovo biti velika, velika borba. Ovo je važan meč za mene, za moj tim i za moju zemlju. Rođeni smo da se borimo za sve. Čitav život je borba za nešto, zato smo zapravo obojica ovdje - objasnio je Usik, dok je njegov protivnik zaključio:

- Za mene je ovo borba koju moram dobiti, ali volim taj pritisak. Novi trener i ekipa koja je uz mene, guraju me prema naprijed, nadam se i do pobjede. Imam ciljeve koje želim postići u ringu. Pojasevi nisu toliko bitni, ali to dolazi na kraju. Postoji određen proces kojeg se želim držati

Priredba je na rasporedu u subotu, 20. kolovoza u Jeddahu, a podsjetimo, tamo će se boriti i naš Filip Hrgović (30, 14-0) protiv Kineza Zhileija Zhanga (39, 24-0-1) u meču za idućeg izazivača.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • NIKE 17.08.2022.

    Usyk ovo gazi, čovjek ima masu motiva i samo viša sila mu može uzeti meč. Vrijeme je da se organizira meč s Furyem.

  • 17.08.2022.

    Ovo sve nekako ispada smisno od kad ga je maxikanac pribija,ukrainac je za njega doktor boxa. Al opet jedan udarac na pravo misto i moze bit svasta.

  • 17.08.2022.

    Haha jel smije Joshua pobjedit

Komentiraj...
Vidi sve komentare