To je to što me zanima!

Užasan lom noge Liverpoolova igrača. Nisu htjeli pustiti snimku

Harvey Elliott, 18-godišnji napadač koji je tek počeo dobivati povjerenje Jürgena Kloppa, dugo će biti izvan terena nakon teške ozljede u Leedsu. "Redsi" su na koncu pobijedili 3-0
Vidi originalni članak

Nogometaš Leedsa Pascal Struijk naletio je na nogu Liverpoolova tinejdžera Harveyja Elliotta (18) u 60. minuti i slomio mu nogu. Scene s Elland Roada bile su šokantne.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako se slavio Liverpoolov naslov

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cijela klupa "redsa" držala se za glavu, kao i igrači na terenu, a režiser prijenosa utakmice četvrtog kola Premiershipa zbog ružnih scena nije htio pokazati usporenu snimku.

Reakciju na travnjaku nakon Elliottove ozljede možete pogledati OVDJE.

I to dovoljno govori koliko je teška ozljeda talentiranog napadača Liverpoola koji se na ljeto vratio s posudbe iz Blackburna.

Liverpool je još prije toga slomio otpor domaćih golovima Mohameda Salaha iz 20. i Fabinha iz 50. minute, a konačan rezultat (3-0) postavio je Sadio Mané u drugoj minuti nadoknade.

Liverpoolove golove možete pogledati OVDJE.

Klub je objavio kako su Elliotta pustili iz bolnice nakon što su ustanovili tešku ozljedu gležnja, ali i da će morati na operaciju.

"Redsi" su nakon četiri kola neporaženi s tri pobjede i remijem i dijele prvo mjesto s Manchester Unitedom i Chelseajem. Leeds je još bez pobjede, sa samo dva boda.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • BitĆeTiJasno 12.09.2021.

    "Nisu htjeli pustiti snimku"...Ali zato filmovi sa klanjem i odsijecanjem glave idu bez beda na telki....kakvo dno morala, dvostrukih mjerila i licemjerja i lažne dušebrižnosti!

  • Fleetwood Town 12.09.2021.

    ovo nije ni faul, kakva nebuloza

  • MatijaKezele 12.09.2021.

    Ovo nije ni faul, kamoli crveni

Komentiraj...
Vidi sve komentare