To je to što me zanima!

VIDEO Užasna ozljeda na Otoku: Igraču pukla noga kao Eduardu

U velikim bolovima se srušio na travnjak, a ostali igrači su u nevjerici gledali što se upravo dogodilo na utakmici Premier lige. Engleza su spojili na kisik, a potom ga na nosilima iznijeli s igrališta
Vidi originalni članak

Susret Fulhama i Sheffield Uniteda u 8. kolu engleske Premier lige obilježila je i nakratko prekinula stravična ozljeda gostujućeg braniča. Posljedice su uvelike podsjetile na grozomornu i nikad prežaljenu ozljedu Eduarda da Silve, uz jednu bitnu razliku. Chris Basham (35) ozlijedio je sam sebe kada je u prvom poluvremenu krivo stao i izvrnuo gležanj, a puknuće koje se dogodilo nije za svačije oči.

Težak lom dogodio se pri rezultatu 0-0 u trenutku kada je Fulham djelovao nešto bolje. Domaćin iz Londona imao je par dobrih šansi dok se Sheffield uglavnom branio. A u 35. minuti gosti su jurnuli u kontru, Basham je u suparničkoj polovici išao ubaciti loptu u šesnaesterac i krivo je stao.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

U velikim bolovima se srušio na travnjak, a ostali igrači su u nevjerici gledali što se upravo dogodilo. Odmah su gestikulirali klupama da je Bashamu potrebna pomoć pa je na teren pojurila liječnička služba. Bashama su spojili na kisik, a potom ga na nosilima iznijeli s igrališta.

Zaista mučne scene odvile su se na Craven Cottageu, koje bi, prema svemu, 35-godišnjaku mogle napraviti značajne probleme u nastavku karijere. Od ovakve ozljede igrači se laganom trčkaranju vraćaju tek nakon 3, 4 mjeseca, a povratak punom treningu odvija se i do šest mjeseci. A gdje je još povratak formi da bi se vratio natjecateljskom ritmu...

S obzirom na Bashamove godine i vrlo zahtjevnoj engleskoj Premier ligi, pred njim je vrlo zahtjevan put do povratka na teren.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • p189 07.10.2023.

    Ovaj se ozljedio sam,Eduarda je slomio Taylor i to namjerno.

  • meteor_94 07.10.2023.

    stvarno čovjek ne može vjerovat da ovako može puknut noga samo je prebacio težište na kontra stranu u puklo

Komentiraj...
Vidi sve komentare