To je to što me zanima!

VIDEO Uzavrele strasti u Torinu: Ivan Jurić pokazao navijačima srednjaka. Upali mu na trening!

Žestoki razgovori odvijali su se uz aut-liniju, bilo je i povišenih tonova, ali sveukupno je razgovor ipak bio pozitivan s ciljem pronalaženja neke "sredine" za obje strane
Vidi originalni članak

Ivan Jurić proteklog je vikenda malo pretjerao u slavlju nakon pobjede Torina nad Sassuolom (2-1). Hrvatski je trener utakmicu svog kluba gledao iz lože budući da odrađuje suspenziju zbog crvenog kartona, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka je visoko u zrak podigao "srednjake". Jedna od mnogobrojnih kamera na stadionu, jasno, zabilježila je taj trenutak.

Talijanski mediji tvrde da je takva Jurićeva gesta rezultat njegova obračuna s navijačima Torina koji su sve glasniji u svojoj želji za odlaskom hrvatskog trenera s klupe. Atmosfera oko kluba nije bajna, Torino je imao niz od pet ligaških utakmica bez pobjede (tri poraza i dvije neriješene), a i Frosinone ga je izbacio iz kupa. Navijači su izviždali igrače i trenera nakon poraza od Intera, a s kritikama nisu stali niti nakon dvije vezane ligaške pobjede, što je očito zasmetalo Juriću koji se na svoj način obračunava s njima.

Kako god, njegovi "srednjaci" nisu prošli nezamijećeno u javnosti pa su deset ultrasa iz Torinove najžešće navijačke skupine došli na trening momčad Torina kako bi riješili nesuglasice s Jurićem. 

NEPRIHVATLJIVA REAKCIJA VIDEO Hrvatski trener pretjerao u slavlju. Pokazivao srednjake

"Hrvatski je trener na stadionu razgovarao s navijačima nakon treninga. Žestoki razgovori odvijali su se uz aut-liniju, bilo je i povišenih tonova, ali sveukupno je razgovor ipak bio pozitivan s ciljem pronalaženja neke sredine za obje strane.", piše News Italy 24.

- Jako je emotivan, želio je proslaviti pobjedu. Gesta je emocionalna reakcija, ova mu je utakmica bila jako bitna. Inače se opusti na terenu. Ne odgovara mu što je iza stakla - ranije je rekao Jurićev pomoćnik, Matteo Paro.

SVE JE BOLJE VIDEO Vlašić zabio za pobjedu Torina protiv Sassuola kod kuće

Torino nakon 11 kola s 15 osvojenih bodova drži 12. mjesto prvenstvene ljestvice.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Bummser30 09.11.2023.

    Neće li ga sresti vanka pa ga malo provući kroz šake !

  • Ugodan 09.11.2023.

    Odlican trener

Komentiraj...
Vidi sve komentare