To je to što me zanima!

Kauri pobijedio Antique-Duje i osvojio zadnji turnir Četiri kafića

Nakon 20 godina došao je kraj. Odigralo se posljednje finale, a slavila je momčad kapetana Senijada Ibričića, protiv one Marka Livaje. Prikupilo se četiri milijuna kuna za potrebite
Vidi originalni članak

Momčad Kaurija pobjednik je jubilarnog 20., ali i posljednjeg izdanja humanitarnog malonogometnog turnira Četiri kafića u Splitu.

POGLEDAJTE TURNIR ČETIRI KAFIĆA:

Kauri je pred prepunim Gripama u finalu turnira Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović pobijedio Antique-Duje s 5-2, dok su u polufinalu izgubili Camel i Vivas.

Splitska publika ovacijama je dočekala brončane Vatrene Marka Livaju i Martina Erlića, kao i izbornika Zlatka Dalića, koji je nazočio finalu te se pozdravio s igračima na parketu. Događaju su, kao i obično, prisustvovale brojne druge legende.

IZBORNIK NA GRIPAMA Dalić s Četiri kafića za 24sata: U Splitu spremamo novu feštu!

Za najboljeg igrača proglašen je igrač Kaurija Nikola Moro, a najbolji strijelac je Slovenac Milivoje Novaković, također iz Kaurija.

Organizatori su se na kraju zahvalili svima koji su sudjelovali u 20 izdanja ove humanitarne akcije, ali su i objavili da se turnir gasi. Prikupilo se četiri milijuna kuna za centar "Mir", koji brine za potrebite.

IKONA S POLJUDA Ibričić: Hrvatska je napravila reklamu za cijeli Balkan. Valjda će i Hajduku više doći ta titula ČETIRI KAFIĆA Bubalo: Ovo može samo Split! Teklić otkrio vraća li se u Hajduk

Idi na 24sata

Komentari 63

  • pr1nce 27.12.2022.

    Marko moj, pa ne mozes 4 kafica osvojit a najavljujes na rivi naslov HNL. Sta cemo ?

  • Jopazg 26.12.2022.

    Svaka cast na prikupljenoj lovi. Gledajte da dodje potrebitima. 👍

  • abcd22 26.12.2022.

    znaci, plivaja ne moze osvojit ni 4 kafica 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare