To je to što me zanima!

VIDEO 'Vatreni' dobio izravan crveni karton, Benfica vodila do 90. minute pa na kraju izgubila

Hrvatski je reprezentativac u 50. minuti, u pokušaj da dođe do lopte na svojoj polovici, nehotice nagazio protivničkog igrača i zaradio crveni. Benfica je vodila do 90. 2-1 i na kraju izgubila
Vidi originalni članak

Odlaskom Goncala Ramosa u PSG, Petar Musa (25) postao je prva špice portugalske Benfice. Hrvatski je reprezentativac od prve minute započeo obje utakmice u novoj sezoni, međutim zbog nesmotrenog prekršaja nad igračem iz bivšeg kluba, morat će preskočiti najmanje sljedeća dva ligaška okršaja.

Benfica je na otvaranju prvenstva poražena (3-2) na gostovanju kod Boaviste, a Musa je teren morao napustiti početkom drugog poluvremena, pri 1-0 vodstvu svoje momčadi.

PORTUGALSKI SUPERKUP VIDEO Petar Musa zabio gol, Benfica osvojila novi trofej!

Hrvatski je reprezentativac u 50. minuti, u pokušaj da dođe do lopte na svojoj polovici, nehotice nagazio protivničkog igrača i zaradio izravan crveni karton. Čudio se Musa takvoj odluci suca jer vidjelo se da se radi o nenamjernom prekršaju, ali toliko grubom da je kazna, mora se priznati, opravdana.

Inače, bio je to, prema podacima dostupnima na Transfermarktu, Musin drugi izravni crveni karton u profesionalnoj karijeri, prvi je zaradio u dresu češke Viktorije Zizkov.

>>Video pogledajte ovdje

Benfica je na koncu izgubila u neviđenoj drami 3-2, iako je vodila do 90. minute! Pet minuta nakon što je Musa 'pocrvenio', Bozenik je izjednačio, a Rafa Silva u 75. osigurao novo vodstvo Benfice. A onda je uslijedila nova drama. Lourenco je na isteku regularnog vremena zabio penal za izjednačenje, a devet minuta kasnije zaradio isključenje. Ipak, Boavista na koncu dolazi do sva tri boda golom Bozenika u 13. minuti sudačke nadoknade.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Bonotono 15.08.2023.

    Nesretan slučaj, po meni nije crveni Musa je stao na loptu i nije bilo namjere, u tom trenutku nogu kontrolirati ne možeš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare