To je to što me zanima!

VIDEO Vatrogasac bacio baklju prema navijačima Zrinjskog. Traži se postupak protiv njega?

Na utakmici je ispaljeno i nekoliko raketa s tribine gdje su bili navijači Veleža, a jedna od njih skoro je pogodila bivšeg nogometaša Hajduka Tomislava Kiša
Vidi originalni članak

U mostarskom derbiju u sklopu 14. kola Premijer lige BiHVelež je uvjerljivo pobijedio Zrinjski 3-0, a njihovu utakmicu obilježili su i huliganski neredi.

Utakmicu su, međutim, zasjenili prekidi u režiji domaćih, ali i gostujućih huligana. Prvo su gostujući s tribina bacali baklje u teren, zbog čega je utakmica bila prekinuta. Baklje su pokupili vatrogasci, a nove dostupne snimke pokazale su kako su neki od njih bacili te baklje u smjeru navijača.

PREKID UTAKMICE ZBOG NEREDA VIDEO Kaos u Mostaru: Navijači Veleža ispalili rakete i skoro pogodili bivšeg igrača Hajduka

Bljesak.info tvrdi kako je zbog toga mostarski vijećnik Goran Bošnjak pokrenuo inicijativu gradonačelniku i šefu za Civilnu zaštitu za pokretanje disciplinskog postupka protiv vatrogasca koji je uputio baklju u smjeru navijača. 

OVDJE možete vidjeti tu situaciju.

Na utakmici je ispaljeno i nekoliko raketa s tribine gdje su bili navijači Veleža, a jedna od njih skoro je pogodila bivšeg nogometaša Hajduka Tomislava Kiša.

KAOS U BIH VIDEO Bivši hajdukovac umalo stradao u Mostaru: 'Strava! Pa raketa mi je prošla tik uz glavu'

- Nisam ni vidio da leti. Doslovno mi je prošlo nekoliko centimetara od glave instinktivno. Povukao sam se sam od sebe prema nazad. Što reći, strava - rekao nam je.

Pobjedom na utakmici Velež se približio vodećem Borcu (33 boda) i drugoplasiranom Sarajevu (27). Zrinjski ima 26 bodova s utakmicom manje, a Velež ima 25 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kritičar_svega 14.11.2023.

    Traži se postupak?! Ja bi tražio postupak protiv onog koji traži postupak protiv vatrogasca!! Seljačina banditska. Znači odobrava se nasilje, a oni koji su tu da zaštite igrače i gledatelje - njih ćemo kažnjavat?! To može samo priglupi bosanski mozak tražit.

  • zd-os 14.11.2023.

    To bi trebalo uvesti kao praksu da svaki vatrogasac uz sebe ima baklje i par topovskih udara i kad "heroji" ispod maski koji se nazivaju navijači bace iste prema terenu gdje se nalaze vatrogasci da im ovi vrate istom mjerom ili da ih malo osvježe vatrogasnim šmrkom

Komentiraj...
Vidi sve komentare