To je to što me zanima!

VIDEO Vlašićev show u Speziji: Majstorski asistirao dva puta

Torino se bori za osmo mjesto koje potencijalno vodi u Europu, a sreću Ivanu Juriću donio je hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić. Ovakve igre raduju uoči završnice Lige nacija
Vidi originalni članak

Ako se poklopi, i osmoplasirani u talijanskom prvenstvu mogao bi u Europu iduće sezone. Situacija s Talijanima u europskim natjecanjima bit će jasnija nakon finala Lige prvakaEuropske lige i Konferencijske lige u kojima su Inter, Roma i Fiorentina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To je, svakako, vrlo bitno Torinu našeg Ivana Jurića, koji se za osmo mjesto bori s Monzom, Bolognom, Fiorentinom i Udineseom. I za Nikolu Vlašića, koji je briljirao na gostovanju kod Spezije u pretposljednjem kolu Serie A. 'Granata' je slavila s velikih 4-0, a Niksi je ubilježio dvije asistencije.

Autogol za vodstvo gostiju postigao je Wisniewski u 24. minuti, a u drugom poluvremenu na scenu je stupio hrvatski veznjak. Prvo je poslužio Riccija u 72., a zatim i Ilića samo četiri minute kasnije.

Kod prvog gola proigrao je kolegu veznjaka, koji je, potom, zabio sjajan gol s poludistance. Kod drugog je fantastično navukao suparnika na sebe uz gol aut liniju, prevario ga driblingom i okrenuo se pa vrhunskom povratnom poslužio Ilića za 3-0.

Konačnih 4-0 pred sam kraj utakmice u 97. minuti postavio je Karamoh.

Vlašić ove sezone ima učinak od pet golova i osam asistencija.

Sažetak utakmice:

Idi na 24sata

Komentari 28

  • zeze52 28.05.2023.

    Koji as

  • kicovz 27.05.2023.

    kao da je bitno kako on igra, ionako je standardni igrač u reprezentaciji

  • Bravooo ❤❤❤❤ 27.05.2023.

    dok Vlasic bar ponekad igra i na klupi je makar a ne kao slinamovac koji je presao u Englesku i na tribinama je cak ni za klupu nije dobar i onda se purgerici galame na dalica ako Orsic ne igra za Repku 😂😂😂 dobra logika puergerica

Komentiraj...
Vidi sve komentare