To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako je Dinamo najavio dolazak Roga

Pamtimo ga po silnoj energiji i entuzijazmu kakve je prenosio i na suigrače, pamtimo ga i kao jednog od navigatora Dinamova leta prema Ligi prvaka, sipali su komplimente iz Dinama na račun svog novog igrača
Vidi originalni članak

Kao što smo prvi pisali prije nekoliko dana, Marko Rog je od danas i službeno Dinamov! Došao je na posudbu iz Cagliarija do sljedeće zime, a uzeo je broj 14.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši hrvatski reprezentativac tako se nakon gotovo osam godina vratio u klub gdje je živio najljepše dane svoje karijere. Došao je 2015. godine za pet milijuna eura, a otišao godinu dana kasnije za 13,5 milijuna eura u Napoli. Pred njim je bila blistava karijera, ali nažalost, posljednjih osam godina nju su obilježile tri teške ozljede zbog kojih nije ispunio puni potencijal. U Maksimiru se, kao i on sam, nadaju da će povratak na mjesto slave probuditi u njemu onaj sjaj i magiju koja ga je krasila na počecima karijere.

- Pamtimo ga po silnoj energiji i entuzijazmu kakve je prenosio i na suigrače, pamtimo ga i kao jednog od navigatora Dinamova leta prema Ligi prvaka, a iako po vokaciji nije klasični ofenzivac, pamtimo ga i po filigranskim slobodnim udarcima i teledirigiranim navođenjima lopte u rašlje, pod gredu, u malu mrežu - nahvalio je Dinamo svog povratnika.

A predstavili su ga fantastičnim videozapisom koji je oduševio navijače. Dok šeta ulicama Zagreba, budi se u njemu nostalgija i sjeta, a onda se na Trgu bana Jelačića pojavi s Dinamovim dresom. Trenutak kada su se mnogi navijači naježili.

Rog neće još neko vrijeme biti na raspolaganju Sergeju Jakiroviću. Oporavlja se od ozljede koljena pa bi se na teren trebao vratiti tek u travnju. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • zagorac2 13.02.2024.

    u koju bolnicu ga je najavio ili ga je mozda najavio na socijalno da dobije penziju

  • 13.02.2024.

    Ante,Ante,svi smo za te....

  • pisipropalo10 13.02.2024.

    Hahahaha kako kopiraju marketing Hajduka

Komentiraj...
Vidi sve komentare