To je to što me zanima!

Vidi, tata igra! Preslatki video uoči El Clasica osvojio svijet...

U tri godine odigrao je 16 utakmica za Barcelonu. Vrijednost mu je s 20 milijuna pala na tri, ali Thomas Vermaelen (32) dočekao je svojih pet minuta, najviše na radost svojih mališana
Vidi originalni članak

Troje mališana smjestilo se pred televizor i čekalo uvodnu grafiku prije El Clasica Reala i Barcelone na Bernabeuu. Kad su vidjeli da je u prvih 11 njihov tata, Belgijac Thomas Vermaelen, zavladala je neviđena sreća.

POGLEDAJTE VIDEO

Vrijednost mu pala s 20 na 3 milijuna

Posebna je priča taj Thomas Vermaelen.

Nakon šest godina u Ajaxu i pet u Arsenalu, na ljeto 2014. godine stigao je u Barcelonu kao veliko pojačanje. Katalonci su ga platili 20 milijuna eura.

U debitantskoj sezoni odigrao je tek jednu utakmicu, u sljedeće dvije godine još 15. Vrijednost mu je s 20 milijuna pala na tri, Barcelona ga je pokušala prodati, ali nitko nije htio igrača koji sjedi na klupi.

Da će Vermaelen igrati protiv Reala bilo je nezamislivo do prije nekoliko tjedana. No nakon ozljede Samuela Umtitija, Ernesto Valverde aktivirao je Belgijca s kojim Barcelona u prvih 11 nikad nije izgubila utakmicu.

Osjetio je to na koži i Real koji je usred Madrida primio tri komada od Barcelone za kojom zaostaje velikih 14 bodova.

Dočekao je Vermaelen svojih pet minuta i maksimalno ih iskoristio.

Na sreću Valverdea, navijača Barcelone, a posebno mališana koji skaču od sreće kad vide da tata igra.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • user_467854 26.12.2017.

    preslatkooo

  • komentator__Luka 26.12.2017.

    učinilo mi se da pokazuju na piqea

  • Lukacro_2 26.12.2017.

    Meni je taj Vermaelen u PES, FIFA i FM uvijek bio super i gledao sam neke prije utakmice kad je bio na terenu je bio odličan u stvarnosti ne u igrici i gledam Barcelonu i nisam neki stručnjak, ali bih mu dao minutažu npr. Rotacija svaki mjesec i protiv nekih slabijih i kad sam vidio da igra protiv Reala ja nisam skidao oči s njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare