To je to što me zanima!

Vidi tog Ronalda, lijep k'o slika, a na slici je on iz 2003. godine

Portal Talksport iskopao je fotografije Cristiana Ronalda iz 2003. godine. Nadovezali su se na njegovu izjavu da je lijep. U to vrijeme bio je kao Ružna Betty, piše portal
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo u Zagrebu nije izgledao kao jedan od dvojice najboljih igrača svijeta. Leko i društvo su zaustavili, a navijači na tribinama isprovocirali. Na povike "Messi, Messi", Ronaldo je uzvratio:

- Možda su neki ljubomorni što sam bogat, lijep i fantastičan igrač!

Izjavu su prenijeli svi svjetski mediji, a portal Talksport malo je dublje analizirao pojam ljepote kod Ronalda. Iskopali su fotografije Realovog nogometaša iz 2003. godine i Portugalca usporedili s Ružnom Betty.

Pogledajte fotografije Cristiana Ronalda iz 2003. godine kad je potpisivao za Manchester United. Zgodan? Žao nam je Ronny, izgledaš kao Ružna Betty", piše u komentaru Talksport.

Idi na 24sata

Komentari 249

  • ricky111 23.09.2011.

    bozeee 24 sata....Ovo vam je EPIC FAIL!da je tako izgledo s takvim zubima nebi mogao uci u profi momcad,jer svi takvi igraci moraju imati 100% Ciste,nepkvarene zube!Epica Fail!!!Btw,2 put se barem informirajte prije nego nesto objavite,u zadnje vrijeme hrpu gluposti objavljivate...chill malo....

  • housewife 23.09.2011.

    ajme majko,ružan ko lopov...

  • govnovaditelj 23.09.2011.

    kakvi su mu to zubi cak i ja imam ljepse zube od njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare