To je to što me zanima!

Vidić u Klagenfurtu preko razglasa umirivao huligane

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Utakmica između Srbije i Novog Zelanda u Klagenfurtu umalo je prekinuta zbog divljanja huligana, ali Nemanja Vidić ih je uspio umiriti...
Vidi originalni članak

Branič Manchester Uniteda Nemanja Vidić morao je putem razglasa smirivati srpske huligane koji su umalo trajno prekinuli prijateljski dvoboj Srbije i Novog Zelanda odigran u Klagenfurtu. Utakmici je nazočilo oko 10.000 srpskih navijača, uglavnom iseljenika koji žive u Austriji. Nevolje su počele u drugom poluvremenu kad je skupina izgrednika teren počela zasipati pirotehničkim sredstvima i bocama. Potom je nekoliko huligana utrčalo na travnjak nakon čega su se suci i novozelandski nogometaši počeli spremati za povlačenje prema svlačionici. No, u posljednji ih je trenutak spriječio kapetan Vidić koji je uzeo mikrofon u ruke i zamolio navijače da se smire. Prekid je trajao nekoliko minuta nakon čega je utakmica ipak privedena kraju. Novi Zeland je pobijedio s 1-0 golom Shanea Smeltza u 23. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • bizzy_dany 29.05.2010.

    zelg... pa napisi zalbu fife i umesto srbije nek ucestuje neka zemlja sto bila tako losa, da se uopste nije kvalificirala... naprimer hrvatska ;)

  • hogar0071 29.05.2010.

    Mozda su htjeli proglasiti SAO Klagenfurt

  • chelsea_fan 29.05.2010.

    srbi pokušavaju da ih se nekak izbaci sa svjetskog i prije nego šta počne da nebi opet poslužili kao nabijanje gol razlike kao na prošlom ... iskreno bolje je i ne otići nego služit kao vreća za nabijanje !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare