To je to što me zanima!

Vidu u Miholjcu dočekali mali nogometaši i tamburaši: Nadam se zlatu na idućem Mundijalu

Nadam se da ćemo doći sa zlatnom medaljom sa sljedećeg SP-a, a nadam se da će netko i od ovih mladih nogometaša ići mojim stopama i biti bolji nego što sam ja, kazao je Vida
Vidi originalni članak

Donji Miholjac priredio je veličanstven doček za svog nogometnog heroja Domagoja Vidu koji se u Hrvatsku sa Svjetskog prvenstva vratio s broncom oko vrata. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vidu su u rodnom gradu dočekali nezaobilazni tamburaši i mali nogometaši iz NK Jedinstvo gdje je prve nogometne korake napravio i hrvatski reprezentativac kojemu su uručili šokačku nošnju. 

Dobri duh reprezentacije, veseljak i bećar, kako ga od milja zovu, na dočeku u Zagrebu vodio je navijanje, u Osijeku zaradio veliki pljesak navijača, a u Miholjcu je najmlađima podijelio autograme i rekao da se nada zlatnoj medalji.

-Vidio sam koliko ste nam ljubavi i pažnje dali, kako vi tako i u cijeloj Hrvatskoj. Vi ste isto zaslužni što smo napravili veliki rezultat. Hvala vam od srca. Nadam se da ćemo doći sa zlatnom medaljom sa sljedećeg SP-a, a nadam se da će netko i od ovih mladih nogometaša ići mojim stopama i biti bolji nego što sam ja - rekao je Vida za HRT.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 22.12.2022.

    kakvom sljedecem mundijalu, teraj se u penziiju

  • Truth69 21.12.2022.

    Vise se natrcao po docecima nego na prvenstvu

  • Truth69 21.12.2022.

    Jesu li Modrica docekali na Maldivima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare