To je to što me zanima!

Viduka jedri po Jadranu, a Pompey nema za pojačanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Paul Hart, menadžer Portsmoutha, slavodobitno je u subotu rekao da je Viduka prihvatio ponudu. U nedjelju je otkrio da ima problema pri realizaciji
Vidi originalni članak

Viduki je istekao ugovor u Newcastleu koji je prošle sezone ispao iz Premiershipa u Championship, te bi kao slobodan igrač trebao postati novi član kluba u kojem igra Niko Kranjčar.
- Poslali smo Viduki dobru ponudu koja je prihvaćena, no on se još nije vratio s odmora. Vidjet ćemo u kakvom je fizičkom stanju, koliko je radio. Ne možemo baš čekati do studenog da ga dovedemo u formu - rekao je u subotu menadžer momčadi s Fratton Parka. Poznato je da u klubu vlada novčana neizvjesnost, te se još uvijek očekuje da Sulejman Al-Fahim preuzme klub u svoje vlasništvo. Da to učini, morat će platiti oko 60 milijuna funti što uprava kluba priželjkuje, ali još nije dočekala. I zbog toga (jer nema novca za potpisivanje i plaću australskom nogometašu hrvatskoga porijekla) Viduka još je uvijek na čekanju.
- Nastali su problemi. Viduka i ja smo mnogo razgovarali, znam da je kvalitetan igrač, samo je upitna njegova trenutačna spremnost - rekao je Hart potvrdivši novu situaciju.
Mark je cijelo ljeto na odmoru u Hrvatskoj, gdje po Jadranu jedri s prijateljima. Na Jadranu bi vrlo lako mogao i ostati jer se prema svemu sudeći ni Viduki ne vraća u Premiership, a niti nogomet mu nije u prvom planu.
- Imam jako puno nogometaša koji nam se nude. Taj popis je iz minute u minutu sve duži, ali ništa ne možemo potpisivati jer nemamo novca - kaže Hart.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sila nebeska 10.08.2009.

    FIFA, službeni poredak: 1. Brazil 1642 2. Španjolska 1590 3. Nizozemska 1379 4. Njemačka 1195 5. Italija 1181 6. Rusija 1161 7. Engleska 1135 8. Argentina 1080 9. Francuska 1059 10. Hrvatska 1031

Komentiraj...
Vidi sve komentare