To je to što me zanima!

Viduka o Pollu: Mislio je da je kartonirao našeg igrača

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U videointervjuu za australsku internet stranicu Viduka je pojasnio detalje neviđenoga sudačkog previda s nogometnog SP-a u Njemačkoj 2006.
Vidi originalni članak

Englez je u srazu posljednjega, trećeg kola skupine F u Stuttgartu, između Hrvatske i Australije (2-2), propustio isključiti Josipa Šimunića u trenutku kada mu je pokazao drugi žuti karton. Australci su pojašnjenje potražili od Viduke.
- Naravno, znao sam Grahama jako dobro iz Premier lige. Došao sam mu kao kapetan nakon što sam vidio da Šimuniću nije pokazao isključujući crveni karton. Rekao sam mu: "Što ti je, pa već si ga jednom opomenuo"?! Odgovorio mi je negativno. Stao sam ga uvjeravati ponovno nakon čega mi je izvadio kartone da bi argumentirao svoj potez – rekao je Viduka i dodao:
- Imao je žute kartone složene u dva reda. Jedan je bio za našu, jedan za hrvatsku reprezentaciju. U redu s hrvatskim kartonima imao je samo jednu "trojku" (Šimunićev broj na dresu, op. a.). Šimunićev prvi žuti karton upisao je u "australski red", iako moj suigrač Craig Moore nije bio opomenut niti jednom tijekom utakmice. Dakle, Poll je Šimunićev prvi žuti karton upisao našem nogometašu s brojem tri, Mooreu – završio je Viduka uz osmijeh čuđenja. Šimunić je na kraju stigao zaraditi i treći žuti karton, u trećoj minuti nadoknade drugog poluvremena. Poll ga tada nije propustio isključiti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Th 1950 16.04.2010.

    hahhah \"šuti\" koji zmaj..

  • buffon_boy 16.04.2010.

    Koja je razlika između?

  • makyos 16.04.2010.

    bila je snimka sječam se na eurosportu iz drugog kuta, kada je šimunić dobio drugi žuti dolazi mu Dario Šimić i govori mu Josipe Josipe moraš van crveni si dobio a ovaj se okrene prema njemu i kaže šuti šuti šuti bogati, mislim da ima na youtube taj kadar gdje se točno može pročitati sa usana što govore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare