To je to što me zanima!

Viktoriji u pripremi za Dinamo pomaže i špijun iz Spartaka...

Marek će s nama početi pripreme za proljetni dio sezone, tako da ćemo informacije o Dinamu skupljati i iz Trnave, rekao je trener Viktorije Pavel Vrba
Vidi originalni članak

Pavel Vrba će u pripremi utakmice za Dinamo imati dodatnu pomoć, pomoć špijuna iz Slovačke! Savjete će mu davati i češki napadač Marek Bakoš. Zašto?

Stvar je vrlo jednostavna. Bakoš je netom završenu polusezonu proveo na posudbi u Spartaku iz Trnave s kojim je Dinamo dvaput odmjerio snage u skupini Europske lige. I sigurno će imati što za prenijeti treneru Viktorije iz Plzena.

- Marek će s nama početi pripreme za proljetni dio sezone, tako da ćemo informacije o Dinamu skupljati i iz Trnave - poručio je trener Vrba pa dodao:

- Naravno, mogućnosti su u ovo vrijeme takve da ćemo analizirati njihove utakmice u Europskoj ligi i to će biti temelj. No, neka saznanja će zasigurno imati i Bakoš i mislim da će nam pomoći.

Bakošu posudba u Spartaku istječe 31. prosinca ove godine i vraća se natrag u Plzen. Zaigrati protiv Dinama ipak ne može jer je u EL već nastupio u dresu drugog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • SpringArt 18.12.2018.

    Neka završi isto kao protiv Trnave

  • 18.12.2018.

    Uhitite špijuna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare