To je to što me zanima!

Villareal u svoje redove želi dovesti Lyonovog M. Bastosa

Iako se njegova cijena na tržištu kreće iznad 15 milijuna eura, u Villarrealu smatraju da je njegovo dovođenje ispravan potez
Vidi originalni članak

Idućeg će tjedna nogometaši zagrebačkog Dinama gostovati na Madrigalu gdje će odigrati utakmicu 5. kola skupine D Europa lige. Trenutačno Dinamo vodi na ljestvici skupine sa 7 bodova koliko ima i solunski PAOK, dok bod manje ima španjolska momčad koja se, pak, nalazi na visokom trećem mjestu ljestvice Primere. Najbliži su pratitelji strašnog dvojca, Reala i Barcelone.

Villarreal je već godinama u vrhu španjolskog nogometa, a definitivno to namjeravaju i ostati. U prilog tome ide i njihova želja koja se pojavila u španjolskom tisku. Naime, uskoro će Villarreal krenuti u presing prema Lyonu, a sve u prilog dovođenja 27-godišnjeg brazilskog reprezentativca iz redova francuske momčadi Michela Bastosa.

Dotični je veznjak od 2006. godine u francuskom Le Championnatu. Prvo je zapaženo nosio dres Lillea, a od 2009. godine je jedan od ključnih igrača Lyona.

Iako se njegova cijena na tržištu kreće iznad 15 milijuna eura, u Villarrealu smatraju da je njegovo dovođenje ispravan potez. Premda mnogo brazilskih igrača preplavljuje klubove u Primeri, zanimljivo da bi dolazak Bastosa u Villarreal značio da je prvi Brazilac u popularnoj "žutoj podmornici".

Idi na 24sata

Komentari 6

  • miki_mamac 27.11.2010.

    senna je španjolac .. čisto informativno

  • etlen 27.11.2010.

    kako prvi, a nilmar, a senna ??

  • Philly76 27.11.2010.

    iskreno mislim da mu je bolje u lyonu jer tamo konstanto igra ligu prvaka a pošto je bastos kvalitetan igrač mislim da zaslužuje otić u klub koji je bolji od villarreala (ne podcjenjujem villarreal al mislim da ima i kvalitetnijih klubova za njeg)

Komentiraj...
Vidi sve komentare