To je to što me zanima!

Villarreal u potopu: Pogledajte što je sve uspio izdržati travnjak

Villarrealov stadion El Madrigal bio je domaćin u trećem kolu Europske lige. Praktički je bio pod vodom, no organizatori su riješili problem, a igrači se nisu ni sjetili da je malo falilo da utakmica bude odgođena
Vidi originalni članak

Nogometaši Villarreala sinoć su ugostili u sklopu trećeg kola Europske lige. Utakmica je trebala početi u 21 sat, ali vremenski uvjeti odgodili su utakmicu na nešto više od sat vremena. Ipak, odgoda nije smetala domaćinima koji su se na kraju lako obračunali s protivnikom (4-0).

Naime, stadion Villarreala, El Madrigal, bio je potpuno potopljen nakon nevjerojatnog pljuska koji je onemogućio regularni početak utakmice.

Vjerojatno su i treneri pripremali svoje pulene na uvjete terene poslije takvog nevremena, no kad je utakmica počela, uslijedio je šok za sve. 

Travnjak 'Žute podmornice' izgledao je fantastično i nije bilo naznaka da je tek sat vremena prije Madrigal bio u potpunosti pod vodom. 

FOTO: PROCURILI NACRTI Nacionalni stadion kao Kantrida

A i domaćini su odigrali u skladu sa svojim nadimkom, kao da je voda njihov teritorij. Bacca je otvorio utakmicu ranim golom (4'), ekipe su otišle na poluvrijeme tim rezultatom i ništa nije dalo naslutiti da se sprema rapsodija golova. Bacca je svojim drugim golom povećao prednost domaćina u 52. minuti da bi pobjedu potvrdili Baena (71') i Nino (81'). 

CRODIASPORA Iseljenici Šukeru: Pomoći ćemo financirati izgradnju stadiona!

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • a disi ti 06.11.2020.

    E da su nam vakvi stadioni a ne Maksimir poljud i ostali "travnjaci"

  • odcentramalonadesno 06.11.2020.

    Tako i Poljud ima kvalitetnu drenažu

  • MateCro 06.11.2020.

    Prilagodili se svom nadimku

Komentiraj...
Vidi sve komentare