To je to što me zanima!

Vinicius golčinom srušio Sevillu! Benzema stigao velikog Henryja

Militao je poslao dugu loptu sa svoje polovice, fantastični Vinicius je u primanju izbacio čuvara, a onda snažno odapeo i skinuo paučinu s gola Seville...
Vidi originalni članak

Real Madrid je u 15. kolu La Lige slavio protiv Seville s 2-1 i tako povećao prednost nad momčadi iz Andaluzije na pet bodova. Uoči ove utakmice Ivan Rakitić i društvo bili su prvi pratitelji 'kraljevskog kluba'. Sada je to Atletico.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rafa Mir doveo je u Sevillu u prednost već u 12. minuti kada je bio najviši u skoku nakon ubačaja iz kornera, a na odgovor domaće momčadi čekali smo do 32. minute kada je izjednačio Karim Benzema. Francuski napadač zabio je svoj 361. gol u klupskom nogometu čime je pretekao velikog Thierryja Henryja na vrhu liste najboljih francuskih strijelaca. 

Preokret i konačan rezultat postavio je Vinicius Junior tri minute prije kraja regularnog vremena. Militao je poslao dugu loptu sa svoje polovice, a fantastični Brazilac je u primanju izbacio čuvara, a onda snažno odapeo i skinuo paučinu s gola Seville. Bio je to njegov 9. ovosezonski gol u La Ligi.

SUDAČKI STRUČNJAK: PENAL JE! Villarreal teško oštetili protiv Barce: Pique rukom obranio čisti gol, VAR nije ni reagirao!

Fantastičan gol Viniciusa možete pogledati OVDJE.

Luka Modrić igrao je do 73. minute kada ga je zamijenio Camavinga, dok je Rakitić izašao s travnjaka nekoliko trenutaka ranije. Real drži vrh La Lige s 33 boda, četiri manje ima Atletico, kao i Real Sociedad, dok je Sevilla ostala na 28.

CARLO ANCELOTTI: 'Modrić i Kroos ne mogu igrati visoki presing. Superliga? Nogomet se mora mijenjati...'

Idi na 24sata

Komentari 86

  • vedii888 29.11.2021.

    Vininicius odličan gol.

  • Floki7 29.11.2021.

    Kažu Fati bolji od njega hahhahahhahah

  • 29.11.2021.

    koliko se živaca izgubilo s njim, ali ove sezone je poradio na završnici i stvari polako dolaze na svoje mjesto , vrijedilo je čekati. Kroz koju godinu zlatna lopta

Komentiraj...
Vidi sve komentare