To je to što me zanima!

Vinnie Jones o simulantima: Takve bih zgrabio za kosu...

"Kad sam igrao u Wimbledonu, jedan se nogometaš, srušio pored mene, a da ga nisam ni taknuo. Uhvatio sam ga za vlasište i rekao: 'To ti se kod nas ne radi'..."
Vidi originalni članak

Jedan od nagrubljih i najprgavijih stopera u povijesti engleskog nogometa, današnja holivudska zvijezda Vinnie Jones, rekao je što misli o nogometašima koji simuliraju u Premierligi...

- Simuliranje je najgori oblik prevare. Suci su jednostavno iz kola u kolo bombardirani pokušajima nogometaša da ih prevare. Ta pošast traje već punih 20 godina – rekao je Velšanin koji je branio boje Wimbledona, Chelseaja i Leeds Uniteda, i koji se nakon igračke karijere može pohvaliti portfeljom od 60 snimljenih kino-naslova, te dodao:

- Dužnost je svakog menadžera i kapetana da iskorijene tu bolest iz svoje momčadi. Kad sam igrao u Wimbledonu, jedan se engleski nogometaš, kojeg ovom prilikom neću imenovati, srušio pored mene, a da ga nisam ni taknuo. Prišao sam mu sasvim blizu, čvrsto ga uhvatio za vlasište i podigao ga na noge. Rekao sam mu: "Dječače, to ti se kod nas ne radi!" Budite sigurni da nakon toga nikad više nije bezveze pao.

Posljednji očiti primjer simuliranja u Premiershipu, i to uspješan, bio je onaj prošlosubotnji Arsenalova Santija Cazorle u utakmici protiv West Bromwich Albiona.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Lux17 12.12.2012.

    kapetan Wimbledona (Crazy Gang ) samo ime kaze da je ekipa bila puna svetaca hahahahahaha

  • zokinjo 12.12.2012.

    Sfinga, genijalan tip:-)

  • Ja23456 12.12.2012.

    sad glumi u "company of heroes" film pravljen po najboljem rts-u svih vremena!

Komentiraj...
Vidi sve komentare